Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2017 09:05 - "Червеният" проф. Иво Христов - куче което не знае да лае
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2262 Коментари: 7 Гласове:
5

Последна промяна: 09.11.2018 22:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вече всичко се изговори? Не съвсем. Има професорски грях на младостта. Макар, че за студентите си професорът сигурно е стар и мъдър. ЩЕ СТАНЕ мъдър един ден. Но засега е куче, което не знае да лае и вкарва вълка в кошарата.

40 дни след нещастното интервю си мълча по въпроса. Щото е толкова ясен, че очаквах някой да сложи точка. Но започнаха речи в парламента, предавани на живо, а щом един дебат се предава на живо, той става НАДПЛЮВАНЕ, без връзка с действителността. Затова не веднъж съм пледирал да възприемем АНГЛИЙСКИЯ ОПИТ и да не предаваме от парламента на живо (освен по изключение, внимателно и кратко).

Има ли единица мярка,
нещо като метър или кантар, за дебилство? И да има, а то няма, професорът не е изследвал нито българите, нито света. Даже да е изследвал българите, а не е, е тъпо да каже, че народът му е 80% дебилен. Ами по същата мярка светът може да е 90% дебилен, и е, щом една Франция избира Макрон с Макроница, немците за N-ти път избират Меркел, а Щатите СИ МИСЛЯТ че избират, като гласуват за един от всичко двама д.били - Клинтън или Тръмп. След като два пъти бяха избирали гения Буш младши. 

Преди седмица гледах ново интервю на симпатичния професор. И бях поразен, с каква лекото отговаря на най-сложните въпроси за днешния свят. ЛЕКОВАТО е да се отговаря с такава лекота. Аз го правех 14-15-годишен, когато на път за училище решавах в главата си всички световни въпроси, такива, каквито съм ги разбрал от радиото. И се мислех за гениален, щото светът не може, а аз мога. На 14-15 години това е простено. Да простим и на професора, щото мъдростта се достига много по-късно и, уви, не от всички остарели.

И накрая да се набутам в шамарите. Да попитам най-скромно, ако не беше

Сталинград и 9-ти май, ако Хитлер се беше задържал още година-две, или беше

победил, можеше ли някой да спаси ВТОРИ ПЪТ спасените български евреи?

Не можеше. Както никой не можеше да ги спаси през 1945-та, ако НИЕ ги бяхме предали по-рано. Всекиму своето. Без НАС, но и без Червената Армия, нашите евреи щяха да последват тия от гордата Европа - във вонящите масови гробове или през комините. Това е. Някой да каже нещо друго? Изключая троловете. Те ВИНАГИ могат да кажат на черното бяло и обратно.



Гласувай:
5



1. apostapostoloff - Е, то от край време си е така-
15.12.2017 09:50
комунягата има готов отговор за всичко. За такива Чехов и казал:

"Всичко разбират и всичко знаят само глупаците."
цитирай
2. krumbelosvet - Апостолофф,
15.12.2017 10:13
Вие май умишлено отклонямате вничанието от темата на поста - за НАС, евреите и Червената армия. Следователно, НЯМАТЕ ВЪЗРАЖЕНИЯ по моето заключение, затова се болите с него ПО ТРОЛСКИ.
Иво Христов НЕ Е КОМУНЯГА. А готов отговор на всичко имате ВИЕ, АПОСТОЛОФФ - за всичко са виновни комите и рашите. Случайно, Гьоринг и Макарти са на същото мнение. Първият отрови децата си преди да се отрови с жена си, пази Боже. А вторият умря бездетен, щото е бил хомо, горкият. Това са вашите вдъхновители макар, че може да не се сещате, а за Макарти може и да не знаете.
цитирай
3. schumpov - Ама то и академик Сендов не беше к...
15.12.2017 11:51
Ама то и академик Сендов не беше комуняга и какво от това, служеше им вярно и предано. Всъщност каква е разликата между БКП, БСП и съидейниците им от " гражданската квота" ? А този професор уж бил куче дето не знае да лае, ама нали това му е работата .
цитирай
4. krumbelosvet - КОМЕНТ 3
15.12.2017 13:38
Май не помните, че когато след 10-ти се заговори за нов 9-ти, Сендов сложи яка контра, като каза, значи ли това нов съд, новв член 1и нещо от сорта. След това НИКОЙ не проговори за нов 9-ти. Това е НЕГОВАТА служба. Той служеше НА НАУКАТА и се отдръпна от СДС като видя, че ВСИЧКИ са перушани, начело с д-р Желев, Бог да го прости, честен и добър човек беше, но СВРЪХ-НАИВНИК, като В С И Ч К И дисиденти, без едничко изключение...
цитирай
5. schumpov - Хе-хе, Нешка и тя ли бе свръх наивна, ...
17.12.2017 12:45
Хе-хе, Нешка и тя ли бе свръх наивна, или пък Вагенщайн . Сендов не знам дали се е отдръпвал от СДС, но никога не се е отдръпвал от Партията и винаги е служел първо на нея. Всъщност защо е бил против нов 9-ти?
цитирай
6. krumbelosvet - Нешка
17.12.2017 17:42
Ма вие умишлено ли отклонявате вниманието от темата за нас, евреите и СССР? Значи няма какво да въдразите на ОСНОВНАТА ИДЕЯ НА ПОСТА.
Нешка не е дисидент. борила се е срещу обгазяването на Русе.
Сендов, от това което помня че каза излиза, че е против нова еднопартийна власт. Това, че видимо се сближи с БСП и отдалечи от СДС, следва от НАУЧНИЯ МУ МИРОГЛЕД. Прощавайте, разрушителните ГЛУПОСТИ и сляпата влюбеност на сините в чичо Сам, бяха видни с просто око.
А Вагенщайн е друга ракия. Не знам да е дисидентствал преди промените. Умен и самоуверен като евреин, вероятно се опита да излезе начело, но номерът на мина. На победителите не им трябваха умните като него и Луканов, а наивниците. ДО ДНЕС.!!! Кой проправи пътя на ББ и до днес го крепи? ЕНП и шефовете на ЕНП оттатък Атлантика.
цитирай
7. radostinalassa - Ако не беше Червената армия
20.12.2017 20:00
Планът на Хитлер е бил да унищожи 60% от русите , а другите да стерилизира.
Типичен четвърт евреин и 100% психопат ционист. А сега познайте каква щеше да е нашата съдба ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953524
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031