Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2009 13:45 - КАКВО КАЗВА МАРТИН ДИМИТРОВ? - ТЕ КАКВО си ВЪОБРАЗЯВАТ?
Автор: gerbsenior Категория: Политика   
Прочетен: 1375 Коментари: 1 Гласове:
0



    11.03.2009 г.
         сряда

          МАРТИН  ДИМИТРОВ и  ИВАН  КОСТОВ
                   КАКВО  си  ВЪОБРАЗЯВАТ?

           Ами  ето  какво:

   "
Водещ:
 Добре, сега пак да ви попитам. За трети път аз си го задавам от началото на разговорите този въпрос. Как вашите избиратели ще приемат една да кажем, че всичко върви по план, следизборна коалиция с ГЕРБ?
Мартин Димитров:
 Ами много добре. Защото знаете ли какво казват нашите избиратели, аз си говоря с тях доста често. Те казват – ГЕРБ нямат никакъв експертен потенциал все още или този потенциал не е развит. До изборите ще бъде много трудно да го направи. Докато в СДС, в десницата има много хора с необходимите експертни качества. В едно правителство, за да вървят нещата, трябва да има хора, които знаят какво правят. Уверявам ви, че при нас ги има. И ако ние сме в този кабинет, нещата ще вървят в много по-голяма степен. Защото има да бъдат решавани много сериозни въпроси. Въпроси, които в това студио вие сте надълго и нашироко обсъждали като например как да се възстановят европейските фондове, защото се очаква, да речем, юни, юли една много тежка криза и безработица. Какво да се направи в условия на криза, как да се спаси икономиката, как да се помогне на хората да не останат без работа. Това ще бъде основен въпрос, който вие ще задавате юни и юли. А ние имаме тези отговори, имаме ги тия отговори.
Водещ: 
Т.е. вие смятате, че сте необходими на ГЕРБ, защото ще им дадете експертите, които нямат, така ли?
Мартин Димитров:
 Да, категорично, категорично. Но вижте, има и нещо друго много просто.
Водещ:
 Т.нар. формула за великана и какво беше ... за великана и главата?
Мартин Димитров:
 Значи вижте, с това обединение вече не ясно кой е великанът.
Водещ: 
Сериозно?
Мартин Димитров:
 Да, не е ясно. Не е ясно ...
Водещ:
 Господин Димитров, наистина ли мислите, че ще можете да мобилизирате – вие и Демократи за силна България, Съюзът на демократичните сили и демократите да мобилизирате сериозен електорат?
Мартин Димитров:
 Категорично.
Водещ:
 Вие и двете формации по досега представените на обществото социологически проучвания имате по един процент.
Мартин Димитров:
 Не е така, не е така. Значи вижте, СДС и само влизаше в парламента. Т.е. тези действия не се правиха за влизане в парламента, разберете го. Абсолютно. Тези действия се правят за управление, за постигане на съвсем различен резултат на следващите парламентарни избори. Никой не ни е давал един процент. Напротив, последното проучване на „Сова Харис” дава 3,7 процента на СДС, което след преразпределение е около шест процента. Така че няма такова нещо.
Водещ:
 Т.е. основната ви цел е да управлявате?
Мартин Димитров:
 Разбира се, то това е идеята на политическите партии. Идеята на политическите партии не е да забавляват със своите действия обществото. Идеята е да отидат във властта и да реализират потенциала си, програмите си."
             Нямам  време в момента за коментар, ще го направя по-късно, но тук ще кажа само това, че Иван Костов и Мартин Димитров трябва  да  избият от главите си мечтите ГЕРБ да вземе властта, а после да им я поднесе на тепсия, защото може и в коалиция да не помиришат
 парламента...
             ГЕРБ  разполага с такива специалисти и експерти,  с  каквито  никаква  българска  партия досега не е разполагала. Ако  не го знаят, ще го видят;  ако  в такъв нагъл стил се правят на "велики",  много  им  здраве...    



Тагове:   Мартин,   казва,   Какво,


Гласувай:
0



1. pllamm - Уважаеми, Г-н Димитров, с други ...
11.03.2009 14:02
Уважаеми, Г-н Димитров, с други думи логиката на Вашето предложение е: Експартите от нас (т.е. СДС + ...), а избирателите от Вас (т.е. ГЕРБ). Ако така си представяте нещатаa, Г-н Димитров, Ви чака голямо разочарование. Аз десният избирател не съм Ви напуснал, за да ми натресете пак Вашите експерти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gerbsenior
Категория: Политика
Прочетен: 1810782
Постинги: 610
Коментари: 1666
Гласове: 3891
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031