Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2009 06:35 - БОГ да Е с БЪЛГАРИЯ, БОГ да Е с ГЕРБ, БОГ да Е с БОЙКО!!!
Автор: gerbsenior Категория: Политика   
Прочетен: 1704 Коментари: 1 Гласове:
0



28.07.2009 г.
вторник

     БОГ да Е с БЪЛГАРИЯ,
         БОГ да Е с ГЕРБ,
  БОГ да Е с БОЙКО!!!

Бог да е с нас Няма да допусна етническа нетолерантност или политически гонения


 

image
Пръв пред погледа на Бойко Борисов се качи на трибуната предшественикът му Сергей Станишев
ФОТО Антон Чалъков Бойко Борисов
премиер
Винаги в управленския си опит съм се старал да бъда твърд, но в никакъв случай да не стигам до крайности. Това, което сме започнали, което се толерира от Брюксел, ще бъде продължено.
Нека по въпроси като европейската интеграция, националната сигурност, въвеждане на еврото да бъдем единни. Заедно с моите колеги ще се постараем много.
Благодарим, че ни се дава шанс за диалог с миналото управление на страната. Бог да е нас и пред нас, нека да останем в живота приятели и колеги. Гарантирам, че няма да допусна етническа нетолерантност, нито политически гонения.
Целите на правителството са високи и надхвърлят хоризонта на парламентарния мандат. Резултатите от тяхното осъществяване няма да дойдат бързо и веднага. За това ние определяме няколко приоритетни направления, по които правителството на европейското развитие на България ще насочи волята и усилията си.
От първия ден ще започнем активна работа за гарантиране и поддържане на финансовата стабилност, ограничаване на бюджетните разходи, спиране разграбването на държавни ресурси, запазване и откриване на нови работни места. Модернизирането на българската икономика ще бъде осъществено чрез възстановяване и разширяване на традиционните български отрасли - земеделие и туризъм; чрез ускорено изграждане на транспортната инфраструктура, чрез въвеждане на нови технологии във всички отрасли.
Ще гарантираме правовия ред в страната, борбата с престъпността, ограничаването на корупцията на всички нива на държавното управление, пресичането на връзката между организираната престъпност и властта.
Трябва да се реформира и подобри работата на съдебната система за възстановяване на справедливостта в обществото.
Ще работим за възстановяване на доверието на европейските ни партньори към страната и размразяване на спряното европейско финансиране.
Имаме амбиции и готовност да гарантираме съвременно европейско образование за децата и младите хора, условия за високи нива на развитие на българската науката и научните изследвания, възраждане на съвременната българска култура, опазване и популяризиране на националното културно-историческо наследство.
В условията на демографска криза ще посветим нарочни усилия, за да приобщим към мисията за европейско развитие на България всички български граждани. Това се отнася за живеещите в страната независимо от тяхната религия, етнос и политически убеждения.
Пътят, по който тръгваме, няма да е лесен. Ще провеждаме управление на честност към гражданите и висока критичност към самите нас
По волята на избирателите ние нямаме сигурно парламентарно мнозинство. Но и в живота на българите няма сигурни гаранции за успех. Това обстоятелство не ни обрича или плаши. То ни дава шанс да вземаме най-правилните решения.
Благодаря на тези, които ще ни разберат, повярват и подкрепят.
 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. buket - Да се изправи България!
28.07.2009 07:09
Цветя да бъдат Идеите
и Път в живота на хората.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gerbsenior
Категория: Политика
Прочетен: 1818630
Постинги: 610
Коментари: 1666
Гласове: 3891
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930