Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2010 19:29 - ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЪРВАНОВ ТРЯБВА да ОТГОВОРИ на ОБВИНЕНИЯТА на ПЛАМЕН НИКОЛОВ, а НЕ ДА ЗАДАВА ВЪПРОСИ на ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ!
Автор: gerbsenior Категория: Политика   
Прочетен: 1647 Коментари: 0 Гласове:
0



28.10.2010
четвъртък
       На 26 октомври, вторник, вестник "ШОУ" отпечати на цели две страници голямо интервю с ПЛАМЕН  НИКОЛОВ, някогашен  парламентарен секретар на Министерския съвет в правителството на ЖАН  ВИДЕНОВ и по-късно един от директорите в "МУЛТИГРУП".
        В това обширно интервю Пламен Николов, който на другия ден даде и пресконференция, директно обвини ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ, че като Председател на БСП  той чрез своите заместници е притискал и дори заплашвал ИЛИЯ БОЖИНОВ, тогава директор на общинска таксиметрова компания, да предаде тази компания В РЪЦЕТЕ на АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ.
           И - забележете! - с дадената му в частна собственост таксиметрова компания АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ се задължавал пред ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ  да действува като ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ на БСП, като събира политическа информация за тази партия.
           НА ТВЪРДЕНИЯТА в ИНТЕРВЮТО на ПЛАМЕН НИКОЛОВ се позоваха първо ИВАН КОСТОВ  в телевизионно предаване по БТВ, а после и вътрешният министър ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ.
           ВМЕСТО ДА ОТГОВОРИ на ОБВИНЕНИЯТА на ПЛАМЕН НИКОЛОВ, на чието интервю се позовават както ИВАН КОСТОВ, така и ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, Призидентът Първанов се прави на ударен и спекулативно се "измъква", като излиза със следната семантически неадекватна декларация:
                                +

            "Президентът на Република България проявява разбиране към силно притесненото положение, в което се намира вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов, очевидно затруднен да отговори на отправените към него въпроси по повод имотното му състояние. Вместо да даде конкретни и точни отговори, министър Цветанов се опитва да провокира изкуствено конфликт с държавния глава.

            Президентът призовава министър Цветанов да отговори на следните въпроси, които ще хвърлят светлина върху това кой е „политически гръб на Алексей Петров":

1. Кои политици са имали бизнес отношения с Алексей Петров и кои са техните фирми?

2. Кой, по чие предложение, с какви мотиви и кога привлече Алексей Петров в службите? Кой и защо го назначи в ДАНС? С какви функции и задачи той е бил натоварен?

3. Столичната община имала ли е бизнес отношения със застрахователната компания „Лев Инс" във времето, когато сегашният премиер беше кмет на София, а министър Цветанов - негов заместник по сигурността?

4. Алексей Петров или негови фирми финансирали ли са предизборни кампании на ГЕРБ или на някой от нейните лидери?

5. Президентът настоява да се огласят имената на всички политици, които са водили телефонни разговори с Алексей Петров."
        ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТЕ, А НЕ ДА ПИТАТЕ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, НАИСТИНА ЛИ НЕ УСПЯВАТЕ ДА СХВАНЕТЕ ТОВА, КОЕТО СТЕ ДЛЪЖЕН ДА НАПРАВИТЕ СЛЕД ОБВИНЕНИЯТА, ОТПРАВЕНИ АРГУМЕНТИРАНО И ЛИЧНО КЪМ ВАС В ИНТЕРВЮТО НА ПЛАМЕН НИКОЛОВ? 

 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gerbsenior
Категория: Политика
Прочетен: 1819182
Постинги: 610
Коментари: 1666
Гласове: 3891
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930