Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2010 09:19 - МОЖЕ ли ВРАГОВЕТЕ на ПРАВИТЕЛСТВОТО да СВАЛЯТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, КАКТО ПРОРОКУВА КОСТОВИЯТ ЧОВЕК АТАНАСОВ?
Автор: gerbsenior Категория: Политика   
Прочетен: 2244 Коментари: 2 Гласове:
-1



29.10.2010
четвъртък        Тази сутрин частните национални телевизии бяха доминирани /особено Нова телевизия/ от участието на лица, обхванати от пророчески бяс..., като особено релефно се отличи Костовият човек Атанас Атанасов.
        Този, общо взето, всестранно дребен индивид, пророкува, че съдбата на Цветан Цветанов като вицепремиер и вътрешен министър е фактически предрешена - той ще падне, свален и хвърлен на вълците от Алексей Петров и обслужващата го "партия" на Яне Янев...
        Добре ще бъде да запомним това пророчество на Костовия човек, ама добре да го запомним, а тук аз бих искал да кажа само следното:
        Сегашното правителство се ръководи от министър-председателят Бойко Борисов, но то е правителство на политическа партия ГЕРБ. Еднопартийно правителство на малцинството, като в малцинство се намират депутатите именно на партия ГЕРБ.
          Аз съм се наслушал и начел на приказките на кой ли не каква партия била ГЕРБ.  Но аз съм един от учредителите на партията и отлично знам какво тя в действителност представлява по своя членски състав. Това е партия, която по своя личностен потенциал решително стои над всички останали български политически партии.
          Членовете на партия ГЕРБ са напълно наясно, че срещу Цветан Цветанов и, естествено, срещу цялото Правителство се провежда брутална, предварително подготвена и целенасочена кампания, зад която стоят всички противници на битката на правителството срещу организираната престъпност. Затова по различен начин и в различна форма тази брутална антиправителствена кампания се подкрепя от всички посоки, защото корупцията и престъпността са проникнали навсякъде.
          Политическа партия ГЕРБ е наясно с имотите на Цветан Цветанов. Лично Цветан е купил един-единствен /наистина голям, получен от съединяването на два съседни апартамента/,  апартамент, но го е купил с пари, получени по съвършено законен начин.
           Политическа партия ГЕРБ има свое правителство, включително свой министър-председател. И партия ГЕРБ  е субектът, който решава кой да бъде нейн министър-председател  и кои да бъдат неговите министри чрез избраните нейни депутати.
             Политическа партия ГЕРБ е изразила своето пълно доверие както към своя министър-председател, така и кам неговия заместник и вътрешен министър Цветан Цветанов.




 



Тагове:   човек,   може,   както,


Гласувай:
0



1. sande - Маските падат една след друга!
29.10.2010 11:29
Дръж се г-н Борисов! България цяла сега тебе гледа.
Много са хората, нечленове на ГЕРБ, които стоят зад теб и ти вярват.
цитирай
2. vmir - Волята е решаваща, без нея не може, но когато волята на управляващите е препречена от нежеланието на управляваните,
29.10.2010 12:13
или волята се оказва недостатъчна, или се затвърждава статуквото.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gerbsenior
Категория: Политика
Прочетен: 1820071
Постинги: 610
Коментари: 1666
Гласове: 3891
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930