Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2011 12:39 - Една "дискусия" ЗА Бойко Борисов и Ахмед Някой-си в края на 2009...
Автор: gerbsenior Категория: Политика   
Прочетен: 3815 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
31.12.2011
               

Проф. Людмил Георгиев:

ДПС прави предизборната кампания на Бойко за кметските избори!

 

В интервю за Агенция Блиц проф. Людмил Геогиев отговаря на въпроса:  „Преди да отиде на дебат със Станишев, Бойко Борисов беше казал, че ще влезе на дебат само с Доган, защото точно той е шефът на Станишев?!” така:
- Е, Бойко Борисов много добре знае, че Доган няма да слезе на неговото ниво и да влезе с него в дебат. Защото Бойко няма да разбере какво му говори Доган. А иначе Борисов е дълбоко комплексиран човек. Разбира се, в основата е комплексът му за малоценност. И той се стреми чрез хиляди възможни начини да го компенсира. Когато човек тръгне да компенсира, отива в другата крайност. Понеже ме питате дали Доган е шеф на Станишев, ще ви разкажа за едно друго събитие. За 50-годишният юбилей на Ахмед Доган Бойко Борисов щеше да се претрепе да целува ръката на Доган, донесе му едно куче от каракачанските овчарки. Тогава Доган в типично хумористичния си стил каза: „Абе, момче, по-полека, не се притеснявай толкова”. Бойко и Цветан Цветанов се изпотиха тогава – то не бяха чупки в кръста… Като наблюдава човек отстрани такива неща, се къса от смях.Доган беше на запис при Слави Трифонов, спомняте си онова емблематично предаване, в което Ахмед обясни за онези прословути обръчи от фирми. След записа на предаването отидохме на рожден ден. Няма да казвам рожденика, защото той тогава беше приятел с Бойко. Доган дойде от телевизията и започнахме да гледаме излъчването на предаването. Бойко, който беше ял раци – и устата, и ръцете му бяха мазни. Аз също обичам да ям раци, но вкъщи, а не на публични места, защото не е красиво. И като излъчиха репликата на Доган за обръчите, Бойко каза възторжено: „Браво г-н Доган, добре им го казахте, много хубаво”! Похвалата към Доган от страна на тогавашния главен секретар на МВР беше много искрена. Това е Бойко. Компенсаторни механизми го гонят него.
- Бойко Борисов се е стремял да спечели приятелството на Ахмед Доган, да влезе в неговото близко обкръжение?! Нали сега казва, че гони “кликата на Доган и Станишев?”
- О, разбира се. А вие на кого, мислите, че се дължат генералските пагони на Бойко? Може някои приятели да ми се разсърдят, но ще ви кажа и нещо друго. Когато през 2005 година след парламентарните избори Стефан Софиянски стана депутат, вeздесъщият Румен Петков изгони Борисов от министерството. Трябваше да има предсрочни кметски избори. Двамата (Бойко Борисов и Цветан Цветанов) не знаеха за какво става дума, горките. Тогава Касим Дал ни помоли, мен и колегата Веселин Пенев, двамата имиджмейкъри на ДПС, да им помагаме. Така всеки ден сме били с Веско в НДК да им помагаме и да обясняваме на Цветан Цветанов как се правят избори. След всяка проява на Борисов,Цветан ми се обаждаше по телефона и питаше: „Професоре, как беше?!” Казвах: „Цецо, това е добре, другото не е”.„Добре, ще си вземе поука”, отговаряше Цветан. Тогава сr спомням, че беше много трудно да убедим Цветанов да накара Бойко да махне кожената тужурка. Ако си спомняте, той ходеше непрекъснато с нея, въобразявайки си, че е шеф на ЧК, Феликс Дзержински или нещо такова. Но в крайна сметка успяхме, сложихме му дори вратовръзка. Защото за него вратовръзката беше равно на бесило. Дисертацията му е “Психо-физическата подготовка на пожарникаря”.
- Извинете, но нали сега от щаба на Бойко, настояват да се обръщаме към него с титлата доктор? Значи има защо?!
- След промените на закона има две степени – доктор и доктор на науките. Той е доктор, което съответства на кандидат на науките преди. Но както и да е. През 2005 г. аз го убеждавах, че трябва да бъде поставен и в друга светлина – не само като пожарникар и главен секретар, защото той е и човек на науката. Защитил е все пак дисертация. Тогава Цветан каза: „Абе, той много се срамува от тази дисертация. Едва ли ще иска чак доктор да му се казва. Но защо не – това обръщение, тази титла е нещо позитивно.”
- И да се разчупи образа му на мачо?
- Е, за мачо не знам. Това вие, жените, го знаете. Но аз имам чувството, че Борисов има комплекс от красивите жени. Ето това е комплексът за малоценност. Той се обгражда с грозни и не чак дотам интелектуални и умни жени. Около него няма красива и умна жена. Другият комплекс на Бойко е от миналото, то тегне над него. И то цялото минало, не само това, свързано със СИК и охранителните му фирми. Вижте тази драма с партията. Той отказа да напусне БКП при декомунизацията на МВР. Напусна МВР, но не напусна БКП. Е, как кореспондира това със сегашното му желание да забрани БСП и да бъде последователен антикомунист?!
- Но привлече Вежди Рашидов да работи за него?!
- Там играта е ясна.Вежди Рашидов може да бъде привлечен от всеки, който му обещае да стане министър.Това е детската мечта на Рашидов. Оттам, от неосъществяването й, тръгна конфликтът с Доган. Те бяха много близки приятели. Били сме хиляди пъти заедно, преживели сме хиляди ситуации. Доган отказа на Вежди поради две причини – едната е, че той просто няма качества. Другата е, че на ДПС едва ли някой ще даде министерството на културата. При това положение Доган стана най-върлият враг за Вежди. Той е изключително властолюбив човек. И това за неговата свръхгениалност като творец е ала-бала. Защо?! Простият пример сочи, че един гениален творец едва ли би се съгласил да стане министър. Още повече това да му е детската мечта…

- Бойко управлява. Може и да няма потенциал, но той управлява, фактор е. Той е министър-председател, все пак. Но понеже е твърде елементарен играч, той не може да притесни никого. Борисов е много, много предвидим. Достатъчно е да му пуснеш две бълхи и да видиш какво става. Пускаш му две бълхи и на другия ден 5 юргана са изгорени. Е, не е ли така? Той е манипулируем, и то дистанционно. Достатъчно е да му се кажат две неща и той скача. Първанов си направи една много хубава задявка с него и той се хвана като големите шарани веднага на въдицата. Говоря ви за Симеон Дянков, става дума за прословутите оставки на посланиците в Турция и САЩ. Видяхте как изгърмяха всички, защото наговориха маса глупости. И най-вече Борисов. Като му пуснеш нещо – знаеш неговите реакции, че ще сътвори глупости и той ги прави. Той е емоционален. Не може един нарцис и човек с комплекси да не е емоционален.
                                +
                         +             +
                                +


            Професор  Здравко Дунов

Опа-ла-а…, сега ми падна така нареченият професор Людмил Георгиев…, отдавна търсех подходящ повод да кажа какво представлява този индивид.
ПЪРВО:
Покойният професор по съдебна медицина Стойчо Раданов, намерен обесен на детска катерушка пред нашия общ с него жилищен блок, беше не само мой непосредствен съсед, но и близък колега и приятел. Една сутрин рано в 6 часа слизаме с него в асансьора – Стойчо отива в клиниката по съдебна медицина, аз отивам на разходка в Южния парк.
Професор Раданов ме запита познавам ли някакъв професор по психология Людмил Георгиев, който бил много гъст с Ахмед Доган. Познавам Людмил Георгиев, разбира се, преди 8 години той срещу подкуп беше обещал на щатния съветник на Милко Балев, АОНСУ-вския менте-професор Васил Проданов, да напише отрицателна рецензия срещу мен, тъй като с Проданов бяхме конкуренти за Директор на Института за философски изследвания в БАН.
Но защо ме питаше за Людмил Георгиев професорът по съдебна медицина Стойчо Раданов?
Питаше ме, защото предишния ден този индивид Людмил Георгиев пресрещнал професор Раданов на улицата при излизането му от клиниката, представил му се също за професор от Софийския университет и същевременно главен съветник на Ахмед Доган, след което в категорична и заплашителна форма поискал от професор Стойчо Раданов да напише такава съдебна експертиза по делото за смъртта на бандита Чората от Благоевград /племенник на Людмил Георгиев!/, че тая експертиза да послужи за осъждане на офицерите и сержантите от МВР – Благоевград, обвинени за смъртта на Чората.
Покойният професор Стойчо Раданов беше колкото възмутен, толкова и стресиран – шега работа ли е да те заплашват лично от името на Ахмед Доган по времето, когато Доган беше мандатоносител на правителството и главен сайбия на държавата?
ВТОРО:
Всичко, казано от Людмил Георгиев за днешният министър-председател Бойко Борисов, е пълна и гадна лъжа. Бойко Борисов, представете си, бил комплексиран???
“А иначе Борисов – каканиже той – е дълбоко комплексиран човек. Разбира се, в основата е комплексът му за малоценност. И той се стреми чрез хиляди възможни начини да го компенсира. Когато човек тръгне да компенсира, отива в другата крайност.”
Защо Бойко да бъде комплексиран бре, индивиде Людмил Георгиев?
Да не би неговият биологически баща да е циганин като бащата на Ахмед Исмаилов Ахмедов /самопрекръстил се на Ахмед Демир Доган/?
Да не би Бойко да е завършил стъкларското училище в Девня като Ахмед, а после да е вкаран от Държавна сигурност в нарушение на всякакви закони за студент първо в Шумен, а после преместен в София?
Да не би Бойко да е писал такива гадни агентурни доноси, каквито с десетки е писал Ахмед? Да не би Бойко да е издържан като роден син на Държавна сигурност със стипендия, плащане на квартира, плащане на уроци по английски, уреждане с любовници?
Да не би Бойко да е написал и защитил своята докторска дисертация под прякото покровителство на Държавна сигурност като Ахмед?
Да не би Бойко през 1990 година да е нямал костюм,ами да е дошъл в София с един домашно плетен вълнен пуловер, а сега да е награбил и натрупал стотици милиони долари?
ЗАЩО ДА Е КОМПЛЕКСИРАН СПОРТИСТЪТ-ПОБЕДИТЕЛ БОЙКО, НЕИЗМЕННИЯТ ОТЛИЧНИК НАВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО Е УЧИЛ, А ДА НЕ Е КОМПЛЕКСИРАН ТАТАРО-ЦИГАНИНЪТ АХМЕД ИСМАИЛОВ АХМЕДОВ, НЕ ВИЖДАЛ ДО 15-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ И СЪВРЕМЕНЕН КЛОЗЕТ?
Чел ли си Зигмунд Фройд, менте-професоре Людмил Георгиев, та да разбереш, че ИМЕННО КОМПЛЕКСЪТ ЗА МАЛОЦЕННОСТ НА АХМЕД ИСМАИЛОВ АХМЕДОВ, променил даже мохамеданското си име на АХМЕД ДЕМИР ДОГАН, именно НЕГОВИЯТ СОБСТВЕН КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ го кара непрекъснато да пробутва такъв комплекс на други личности?
НЕ САМО КРАДЕЦЪТ ВИКА “ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!”, но и КОМПЛЕКСИРАНИЯТ ЗА МАЛОЦЕННОСТ АХМЕД вика “ЕТО ГО КОМПЛЕКСИРАНИЯТ БОЙКО!”

ТРЕТО:

Абсолютна и гадна лъжа е ВСЯКА ДУМА, изречена от менте-професора Людмил Георгиев относно поведението на Бойко при първите КМЕТСКИ ИЗБОРИ, спечелени от него в София през 2005 година.
“Трябваше – изрича този идиот – да има предсрочни кметски избори. Двамата (Бойко Борисов и Цветан Цветанов) не знаеха за какво става дума, горките. Тогава Касим Дал ни помоли, мен и колегата Веселин Пенев, двамата имиджмейкъри на ДПС, да им помагаме. Така всеки ден сме били с Веско в НДК да им помагаме и да обясняваме на Цветан Цветанов как се правят избори. След всяка проява на Борисов,Цветан ми се обаждаше по телефона и питаше: „Професоре, как беше?!” Казвах: „Цецо, това е добре, другото не е”.„Добре, ще си вземе поука”, отговаряше Цветан. Тогава сr спомням, че беше много трудно да убедим Цветанов да накара Бойко да махне кожената тужурка. Ако си спомняте, той ходеше непрекъснато с нея, въобразявайки си, че е шеф на ЧК, Феликс Дзержински или нещо такова. Но в крайна сметка успяхме, сложихме му дори вратовръзка. Защото за него вратовръзката беше равно на бесило.”
ПЪЛНА, ГАДНА, НЕМИСЛИМА ЛЪЖА!
ЛИЧНО АЗ БЯХ ЧОВЕКЪТ, КОЙТО РЪКОВОДЕШЕ АНАЛИТИЧНИЯТ ЦЕНТЪР НА БОЙКО БОРИСОВ НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ В СОФИЯ ПРЕЗ 2005 ГОДИНА!
ПОВТАРЯМ:
ЛИЧНО АЗ, КАТО СЪЗДАТЕЛ И ЧЛЕН ПО ЛИЧНАТА ПОКАНА НА БОЙКО БОРИСОВ И ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ НА ИНИЦИАТИВНИЯ КОМИТЕТ, СЪЗДАДЕН НА 18 септември 2005 година в БАНКЯ ЗА ИЗДИГАНЕ КАНДИДАТУРАТА НА БОЙКО ЗА КМЕТ НА СОФИЯ, РЪКОВОДЕХ НЕГОВИЯТ АНАЛИТИЧЕН ЦЕНТЪР!!!
Никакъв идиот Георгиев, никакъв Пенев нямат АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО, НЕ СА СЕ МЯРКАЛИ В НДК, НИТО ПЪК НЯКОЙ Е ЩЯЛ ДА ГИ ДОПУСНЕ ДА ПРИСТЪПЯТ В ЩАБА НА ГЕНЕРАЛА!
Жалко, пълзящо НИЩОЖЕСТВО е индивидът, изрекъл такива мръсни лъжи за БОЙКО БОРИСОВ!
Господи, защо не си прибереш вересиите да дочакат без повече гадости Страшният съд?

 



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vmir - Привети, Професоре!
03.01.2012 16:38
Много хора нехаят какви невероятни нищожества се окичиха с титли и обезцениха значението им. По зла ирония на съдбата, най-често същите тези нехаещи екземпляри съчетават ролята на най-загрижени за нечии комплекси с най-големите “критики” към него, стига да е добросъвестен, порядъчен и работещ човек. Всъщност, нехаещите просто бранят средата за “своя” тип самореализация, защото панически се страхуват, че ще им се наложи да заменят лъжите с работа. Не ми е трудно в приказките на тези хора на лъжата да разпозная типовете, които ти искат 50 лева назаем, а ако си ги поискаш някога, да те оклеветят, че ти им дължиш пари. Странното на тяхното светоусещане е, че те изглежда наистина си вярват, че като те клеветят, ти правят страхотен PR, ползата от който е неизмеримо по-голяма от въпросните “жалки” 50 лева. Познавам потресаващо невеж “професор”, който направи изумителна политическа кариера, без да е изнесъл и една лекция през живота си, но е убеден, че който не печели от лъжи, е достоен единствено за съжаление и оклеветяване.
Слава Богу, не всички професори са като него.
цитирай
2. zabylgarite - във властта са
24.01.2012 06:24
изрод до изрод
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gerbsenior
Категория: Политика
Прочетен: 1812051
Постинги: 610
Коментари: 1666
Гласове: 3891
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031