Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2020 21:08 - Байганистанците - комплексирани и самомразещи се криптотюрки
Автор: narodovazpitatel Категория: История   
Прочетен: 8290 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 25.07.2021 00:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Историческите факти не могат да се прикриват в днешните условия на разпространение на информацията и по-специално - историческите документи и паметници.

Основен факт пренебрегван поради геополитически съображения, е че българите не са славяни а тюрки, върху които православното християнство е наложено кърваво, а изкуствената византийска азбука ги е отдалечила от прогреса. Съвременна България е единствената държава с преобладаваща тюркска народност, намираща се на Европейския континент.В този смисъл тя е европейската тюркска държава.Това я превръща в мост между тюркските държави в Европа. Докато големият мост между Азия и Европа е днешна Турция.


България е и единствената християнска тюркска държава.Този изключително важен вектор би бил енергийният проводник в синхронизирането между православие и ислям, чрез прекия контакт между Европейския съюз и Тюркската общност, осъществяван от България.В допълнение намиращата се в Република Турция Вселенска патриаршия би осъществила балансиращия ефект. Официалното признаване, че в българския етногенезис практически отсъства слвянски елемент, че антите са светлокожи монголоидни склавони със сарматски произход, че оногондурите, кутригурите, утигурите и останалите български племена са тюркоезичните западни хуни, че православното християнство е наложено кърваво и въпреки волята на българите, че изкуствената византийска азбука ги е отдалечила от прогреса и европейската цивилизация, би означавало не само тържество на историческата истина, но преди всичко съживяване на националните творчески енергии, което е предпоставка за възстановяване на държавността и мултиплициране на българския дух.


  Покръстването на целия български народ от Bаrs- от тюркски - див звяр, хищник - Bars, произнасяно на гръцки от византийците като "Борис", е трябвало да мине през реки от кръв. Избити са най-малко 100 000 хиляди души. Барс взема решение изборът да падне върху Византия и се покръства тайно от народа си през 864 г. Така водачът на тюрките Барс се превръща в Михаил, което е името на кръстника му-визинтаийския император Михаил III.


Но до покръстването на целия народ трябвало да се мине през реки от кръв. Веднага, след като разбрали за тайната на Борис, българите масово се разбунтували. Екзекутирайки повечето (52 от 100) административни управители, глави на най-видните български фамилии, заедно с целите им родове (включително децата), а веднага след това извършвайки геноцид над българския народ (избити са най-малко 100 000 хил. души), Борис I отстранява възможността населението да изразява в бъдеще отношение към първодържавната идея, както и да активира оригиналния си творчески потенциал, прехвърляйки властовите импулси в новосформираната и погърчена склавонска аристокрация.


Българският народ е единен в бунта срещу източното християнство не само защото проявява привързаност към Тангра ( Кок-Тенгри = Gцk Tanrı ), но и поради факта, че новата вяра се поднася от Византия, неговия смъртен враг. Преживели през последните двеста години безброй византийски инвазии, българите припознават в предлаганото от Византия християнство една форма на мирно завоевание, след като военните средства не са били достатъчен аргумент за подчинение. Народът се противопоствя крайно на новата религия, поради нейния вносител. Безболезното приемане на култа от Римската курия щеше да спести чудовищните жертви.


Но кое кара Борис да предпочете предателството пред врага Византия, вместо влизането в европейското съобщество чрез Рим? Големият мотив на българския владтетел е съзирането на възможност за създаване на неоспорвана автокрация чрез елиминирането на оригиналната българска аристокрация. Ето защо, провокирайки я с Византия, той си осигурява повод за обезглавяването и.


НАСИЛСТВЕНО ПРИЕМАНЕ НА ИЗТОЧНОТО ХРИСТИЯНСТВО ! Чак половин век след Омуртаг, българският народ започва да говори официално на славянски език. Преди този период, Амурдчак, баща му Корум, регентите генерали Дисченг и Тчог посичат византийски християни (източник — византийска икона-гравюра).


Това е нелицеприятният за коминтерновските псевдоисторици факт. Ето защо подходът към усвояването на новия език е бил насилствен, подобно на налагането на източното християнство. Възможността тюркоезичните българи да са изразили радостни импулси, проговаряйки на славянски, е крайно невероятна. Необходимостта от кървав диктат спрямо българите, за да усвоят един нов език и вероизповедание, очевидно е основната мотивация на жизнения път на Борис-Михаил.


Лишена от хуно-тюркския елит, а така и от естествените си творчески полета, приела отново в края на IX век някои от отдавна християнизираните и погърчени славяноезични фамилии (заели ръководното място на избитите български), дезорганизирана България е подготвена и за усвояването на една специално изработена през 855 г. азбука.


Тази нова писменост, представляваща неестествена компилация, първоначално е предназначена за моравските склавонски племена. Отхвърлена от тях, компилацията се появява на Балканите, доукрасена с десетина български рунически знака (разбира се, оригиналната огурска руническа азбука е забранена).


Така е извършена най-голямата мистификация срещу българския народ, който започва да говори на езика на едно доставено отвън малцинство, да пише на изкуствено и набързо скалъпена азбука и да вярва в култа на смъртния си враг! Древните ценности, доказали своята жизненост, се разрушават, а заместителите не дават енергия на компрометирания народен суверенитет. Ето защо в началото на XI век българските земи се превръщат във византийски провинции.



Гласувай:
5



1. dobrodan - Няма какво друго да кажа, освен че си прав.
08.08.2020 23:02
Обаче не щем да имаме нещо общо с тюрките :) и това е.
Сам ще се убедиш :). Уважение за смелостта ти! Млад човек, а мисли :). Приятно е!
Продължавай.....ако решиш. Аз нямам и най-малко намерение да спирам например :).
цитирай
2. saankii - :-))
08.08.2020 23:24

и аз те подкрепям авторе!
Около и над 90% от хората
не мислят самостоятелно
но. Особено много ми харесва този израз
че,около 90% , от писарушките тук, се укриват:-)

Благодаря,прочетох с интерес
ще се върна пак
поздрави, Юлия
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: narodovazpitatel
Категория: Политика
Прочетен: 215782
Постинги: 92
Коментари: 113
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031