Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2009 21:20 - БОЙКО, ГЕНЕРАЛЕ, ОБЪРНИ ЛИЦЕТО СИ към ГЕРБ!
Автор: gerbsenior Категория: Политика   
Прочетен: 1026 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.03.2009 21:25


   12.03.2009 г.
 четвъртък

            БОЙКО, ГЕНЕРАЛЕ,
            ОБЪРНИ   ЛИЦЕТО  СИ  към  ГЕРБ!
           В  момента Бойко  Борисов и политическа партия  ГЕРБ  са  пред прага на едно национално доверие,  което  би ни осигурило абсолютно парламентарно мнозинство  и възможност   за съставяне  на  самостоятелно  Правителство.
             Единственият проблем, който следва и предстои  окончателно    да  бъде решен, това е проблемът   за  иманентната, за собствената, за вътрешната  енергия на политическа партия ГЕРБ.
               ГЕРБ   е нова и млада партия, в нея членуват личности и граждани,  притежаващи невероятно висок професионален и управленченски потенциал.
             Пълна  неистина, да не кажа драстична глупост са твърденията на Иван Костов и Мартин Димитров,  че партия ГЕРБ не разполагала със  собствен експертен кадрови резерв, та  трябвало, видите ли,  ние да спечелим изборите с огромното доверие на избирателите в Бойко Борисов и ГЕРБ, а те да получат управленческите  лостове  и постове  за и в управлението на държавата.
               Това   е израз  на преднамерена пропагандна манипулация, чиято цел е да подготви националното обществено мнение за благоприятно посрещане на сами по себе си напълно  неадекватните  претенции на върхушката   на  ДСБ  и  СДС  за НЕСЪРАЗМЕРНО участие в бъдещата изпълнителна власт.
               Бойко  Борисов  и ръководството на партия ГЕРБ трябва да се обърнат с лице към собствените си партийни  организации.
                Посредством уставно  разписаните правила на  вътрешно-партийната демокрация  и задълбоченото обсъждане,  партия ГЕРБ трябва да селектира от своите редици най- добрите и най-подходящите кадри, с които разполага.
                 Това го иска от ГЕРБ българската нация, нуждае се от него цялата българска нация,  която заслужава да бъде управлявана от най-читавите свои синове и дъщери.
               Политическа партия ГЕРБ на етапа на предизборната кампания  не може и не бива да дискутира хипотетичната възможност с кого ще се коалира, ако не получела абсолютно парламентарно мнозинство.
               Бойко Борисов  и политическите ръководители на партия ГЕРБ не са нито политолози, нито социолози.  Нека професионалните аналитици като мен, да кажем, да обсъждат и да предполагат най-разнообразни варианти било преди, било след  изборите.
                Бойко Борисов и ръководството на политическа партия ГЕРБ  формулират политически цели и вземат политически решения.   
                Политическа  цел на партията - напълно реална и постижима при това -  е  завоюването на такова национално и гражданско политическо доверие, което на  парламентарен  език  се нарича абсолютно парламентарно мнозинство. 
               А  какво  БИ  СТАНАЛО  на другия ден СЛЕД изборите,  за  какви възможни  правителствени коалиции БИ МОГЛО да се мисли  тогава, ще се мисли и решава именно в  деня СЛЕД  изборите...
 



Тагове:   Обърни,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gerbsenior
Категория: Политика
Прочетен: 1810501
Постинги: 610
Коментари: 1666
Гласове: 3891
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031