Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2009 20:03 - СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ, БОЙКО БОРИСОВ и МАЛКО КОМЕНТАР
Автор: gerbsenior Категория: Политика   
Прочетен: 1240 Коментари: 0 Гласове:
0



 17.03.2009 г.
      вторник

         СТАНИШЕВ  ИЗОБЩО  НЕ РАЗБИРА
                     КАКВО  ГО  ЧАКА  
         Серей  Станишев  продължава да се държи по начин, който  е съвършено неадекватен на ситуацията, в която ще изпадне само след няколко месеца.
      Доскоро  мислех,  че само Ахмед  Доган  е загубил всякаква връзка с реалността и си въобразява, че ще векува в Боянските сараи.  Но  Сергей  Станишев се оказва буквално същият неадекватник.
    На  предстоящите  избори го чака тежко  поражение.
      И този път няма да се размине само с така сладкото за политиците "носене"  на  политическа  отговорност. 
     Този  път  ще  играе законът.
     Не  може  моят  син да се завърне от едногодишна работа в САЩ   и да носи  документи за всеки цент, който е заработил и върху който е заплатил данъци,  а  мандатоносителят на правителството Ахмед Доган да живее като паша и никой да не знае кой плаща за този негов разкошен и разгулен живот.
        Макар и да поостарях, може пък и да доживея да видя, че в България съществува закон и законност.

                               СЕРГЕЙ  СТАНИШЕВ

 
"     Сергей Станишев:
 Негативното говорене на кмета не може да замести липсата на политика     image     17 март 2009 | 15:35 | Агенция "Фокус"     image     image     image     София. В последните седмици поведението на столичния кмет силно ме изненадва, защото негативното говорене, хвърлянето на фрази и обиди, не може да замести липсата на политика, на алтернативи и на конкретни действия в рамките на задълженията на кмета. Това каза министър-председателят Сергей Станишев по адрес на столичния кмет Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция “Фокус”.
Премиерът подчерта, че няколко пъти е отправил покани към неформалния лидер на ГЕРБ за дебат. „Ако може да защити своите тези, ако има какво да предложи на българските граждани, които се вълнуват какво се прави и какво ще бъде направено, за да мине лодката на България през кризата, но той няма алтернатива, няма програма. Кметът на столицата се опитва с остри изказвания, които са и опасни, и глупави, а в много случаи и обидни, да компенсира. Не може приказките да заместят липсата на съдържание, а това показва и слабост”, беше категоричен премиерът. Той обясни, че няма да спре да работи за решаване на проблемите на хората в страната.
Росица ГЕОРГИЕВА  

           БОЙКО  БОРИСОВ

                          
 "     Бойко Борисов:
 Безотговорно е да правим дебат за философията на фона на реалните проблеми     image     17 март 2009 | 17:27 | Агенция "Фокус"     image     image     image     София. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на министър-председателя Сергей Станишев по повод днешните твърдения на премиера, че отказва дебат с него, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. "Искам да напомня на него и българските граждани, че още на 21 октомври 2008 година с официално писмо до него съм отговорил на поканата му за публичен дебат. В него изрично подчертах позицията си, че такъв дебат е невъзможен без обсъждането на проблемите на столицата, по които той като премиер трябва да изрази позиция. Това не бе прието и до днес. Сергей Станишев не само отказва да ги обсъди с мен като кмет на столицата, но и прави всичко възможно да затруднява намирането на най-добрите за столичани решения.
Изразявам недоумение от факта, че вместо да се ангажира с антикризисната политика на правителството си, той в качеството си на премиер вече провежда предизборната си кампания из страната и упражнява красноречието си по отношение на мен" - заявява Борисов.
На фона на реалните проблеми на българската икономика и трудностите на българските граждани и столичани, да се провежда публичен дебат между нас по въпроси на “политическата ни философия, визията ни за бъдещето на страната и различията между нас" е национално безотговорно. Само след няколко месеца ще имаме възможност в дългата предизборна поредица от европейска и парламентарна кампании, която той осигури на българите, да изясним позициите си по основните въпроси, които вълнуват хората.
До тогава е най-добре всеки един от нас да си гледа съвестно работата и се справя с поетите отговорности, се казва в отговора на Бойко Борисов.
    image     image     image




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gerbsenior
Категория: Политика
Прочетен: 1810655
Постинги: 610
Коментари: 1666
Гласове: 3891
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031