Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2009 20:15 - БОЙКО до СТАНИШ-ко...
Автор: gerbsenior Категория: Политика   
Прочетен: 997 Коментари: 0 Гласове:
0



 22.05.2009 г.
       петък
            ПОВТОРЕНИЕ
                 наместо 
               РАЗЯСНЕНИЕ            Писах го вече, тук само ще го повторя. Преди време в дълъг и подробен разговор обясних на началника на кабинета на Станишев, че както я е подкарал по акъла и по волята на Ахмед Доган, Станишев ще си докара на изборите и след изборите такъв бой, както се бие отровна змия с тояга - докато престане да шава и докато главата и не бъде размазана.
           Имам предвид, разбира се, бой със средствата на политиката и със средствата на закона. Но такъв бой, че повече никога тази партия да не може да се съвземе и да претендира за власт...
                                  +             БОЙКО до СТАНИШ-ко...
Бойко Борисов за поканата за дебат на Станишев: Очаквам да се срещнем на изборите

22/05/2009г. | ГЕРБ | Агенция Фокус
Столичният кмет и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че няма да участва в лични пиар акции на министър-председателя, част от които са поканите за дебат. "Очаквам да се срещнем на изборите" - се казва в отговор на Бойко Борисов на писмото на Сергей Станишев с покана за дебат, изпратено по-рано днес, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.
Пълният текст на писмото гласи:

Господин Станишев,
Поредната Ви покана за публичен диспут към мен ясно издава отчаянието Ви от загубеното доверие на българските граждани и предстоящия изборен провал на БСП. Вие имахте възможността през последните четири години да докажете качествата си на Министър – председател и национално-отговорен български политик с делата и свършената работа. Днес се опитвате с порой от думи и самоуверени хвалби да замажете пораженията от собствения си управленски провал. Българските граждани обаче са достатъчно умни и способни да различават реалната политика от лъжите, с които Вие ги засипвате в последните месеци. В проведения преди време дебат Вие показахте, че нямате нови идеи за управлението и разчитате на собственото си самохвалство. Никой в България и Европа не споделя Вашата самооценка. Няма причина и аз под никаква форма да бъда участник в предпоставен от Вас сценарий.
Господин Станишев, Вашето политическо време изтече и за това отказвам да участвам в личната пи-ар кампания на един провален политик. Няма да Ви помогнат и политическите назначения, решения и сделки, с които се опитвате да блокирате следващото правителство.
Ако политическите и управленски идеи на ПП ГЕРБ представляват толкова голям интерес за Вас, ще имате възможност заедно с всички останали българи да се запознаете с тях само след седмица, когато Програмата за европейско развитие на България, която българските граждани очакват, ще бъде официално представена.
Предизборната битка започна и разумът и политическата мъдрост на българските граждани ще им позволят да направят верния избор. Аз вярвам в тях и в това, че демокрацията е най-доброто средство един народ да посочи пряко и честно своите избраници, независимо от това кой и как им пречи да го направят.
Очаквам да се срещнем на изборите.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gerbsenior
Категория: Политика
Прочетен: 1810702
Постинги: 610
Коментари: 1666
Гласове: 3891
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031