Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2010 20:07 - ЕТО КАКЪВ е АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ в ЗПК "Лев инс" АД
Автор: gerbsenior Категория: Политика   
Прочетен: 2833 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
26.03.2010 г.
   петък

 

„Ние не просто продаваме застраховки, ние владеем ситуацията.Нашата визия е „Лев инс” е компанията на АКТИВНАТА СИГУРНОСТ
19 Февруари 2007 г. ,zastrahovatel.com

Първо национално "евро"-съвещание на ЗПК „Лев инс”АД

 

image

Така го нарече и характеризира още с встъпителните си думи Стефан Софиянски, изпълнителен директор на компанията.

 

 

Стефан Софиянски, изпълнителен директор на компанията.

 

- Ние всички можем да се чувстваме горди, че присъстваме на това наше първо „ЕВРО” съвещание и че посрещаме със спокойствие и увереност перспективите за развитие на ЗПК „Лев инс” АД, като съумяхме да издигнем авторитета й на българския застрахователен пазар и да я наложим като водеща както сред нашите клиенти и контрагенти, така и сред конкуренцията, каза той

В съвещанието взеха участие членове на ръководството, на дирекции в Централно управление, управители на агенции от цялата страна и други служители на компанията. В президиума бяха проф. Благой Колев, председател на Надзорния съвет на „Лев Корпорация”, на Общото събрание на Университета за национално и световно стопанство и на Контролния съвет на Съюза за стопанска инициатива, който поздрави присъстващите, д-р Алексей Петров, съветник и представител на акционерите на ЗПК „Лев инс” АД, Станислав Геенс, председател на УС на „Лев Корпорация”, Ива Павлова, председател на Надзорния съвет на компанията, Людмил Лазаров, главен прокурист на „Лев Корпорация” и търговски пълномощник на ЗПК „Лев инс” АД, и доц. Симеон Желев от УНСС.

 

 В изключително интересен разговор се превърна диалогът между ръководители на агенции и представители на компанията в страната и г-н Алексей Петров, който ги призова да нямат чувство за притеснение, а да дискутират и поставят свои въпроси по най-важни проблеми в работата си, както и да правят предложения за решаването им. С други думи, да се чувстват в атмосферата на близост и доверие, в която всички са равнопоставени. И понеже диалогът им наистина прерасна в разкриване на сегашното състояние на живота и дейността им, като в кухнята на всяко семейство ще си позволим само да изведем няколко интересни гледни точки, изводи и формулирани позиции от г-н Алексей Петров.

НИЕ НЕ ПРОДАВАМЕ ЗАСТРАХОВКИ, НИЕ ВЛАДЕЕМ СИТУАЦИЯТА ЗАЕДНО

 

- Като приемам за успешна дейността ви през миналата година, искам да ви кажа, че е време вече да заговорим за нов цивилизационен ред и за издигане на ново равнище качеството на обслужването на клиентите от „Лев инс” АД.

- По отношение на бъдещето на ЗПК „Лев инс” АД: макар че в България има много чужди застрахователи, аз твърдя че и в тази обстановка ние сме конкурентоспособни към настоящия момент и се справяме успешно. Ако изпълним заръката на УС да припознаем нашата мисия, визия и стратегия, ние сме в състояние да отговорим на тези предизвикателства и аз лично гарантирам, че ще бъдем конкурентоспособни и занапред и ще реализираме стратегията да постигнем лидерска позиция по автомобилно и имуществено застраховане.

- Приетата от нас философия за АКТИВНАТА СИГУРНОСТ нито ни е паднала от някъде, нито пък ни е натрапена от някого, тя е естествена наша логика.

- Че цената е важна – е вън от съмнение. Но това, което продава продуктите и услугите, са действените отношения, които клиентът вижда и така изгражда своята подкрепа. Тя пък води до една дългосрочна лоялност. Клиентът иска да се гордее със своя доставчик, иска да има експертизата на застрахователя си.

- И нещо много важно искам да отбележа – ние не продаваме застраховки, ние владеем ситуацията заедно! Заедно с клиента! Заедно с вас!

 



Тагове:   Какъв,


Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gerbsenior
Категория: Политика
Прочетен: 1806665
Постинги: 610
Коментари: 1666
Гласове: 3891
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031