Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2011 07:40 - БОЙКО БОРИСОВ: - "ДА СЪМ ЖИВ И ЗДРАВ И ХОРАТА ДА МИ ВЯРВАТ, ЧЕ НЯМА ДА ОТСТЪПЯ ОТ ТОВА, КОЕТО СЪМ ИМ ОБЕЩАЛ" - ДА БЪДЕ, БОЙКО!
Автор: gerbsenior Категория: Политика   
Прочетен: 20514 Коментари: 55 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
13.06.2011
                   
image
 

imageВалерия ВЕЛЕВА


 

-Господин премиер, влязохте против волята си в политиката. А  сега не съжалявате ли?

 

- Не. Направихме много добри неща, които другите нямаше да ги  направят без нас, или по-точно щяха да ги направят след 20 години, а те са  изключително важни за хората. Така че може би така е било писано.

 

- Връщайки се назад, правите ли си равносметка коя бе  най-голямата ви грешка?

 

- Грешки много съм направил, кой не греши. При огромен обем от  работа не може да не се греши. Най-голямата грешка бе, че не обявихме дефицита в  началото на мандата. Направих такава услуга на БСП, че ако имаше истински  политици в тази партия, до ден днешен щяха да си мълчат и да ме  благославят.

 

- За тези две години усетихте и критиката на народа, не само  любовта. Свалиха ви от пиедестала на абсолютното одобрение. Не ви ли светва  някаква лампичка на съмнение - дали винаги съм прав?

 

- На никого не му е приятно да кажеш, че пари в държавата няма  или че основната част от това, което преразпределяме от бюджета, ще отиде за  инфраструктурни проекти. Но бихме били глупаци - Брюксел да ни дава 80%, срещу  които ние да добавим още 20% от бюджета, за да си направим инфраструктурата, и  ние да не го приемем.

 

- Така е, но ви пада рейтингът!

 

- Рейтингите не ме интересуват. Аз разчитам на инстинкта на  народа. Като ни пада рейтингът - ще върнат Доган и Станишев на власт. Да ги  върнат! Аз си изпълних моя ангажимент към държавата. Поех управлението с  правителство на малцинството в най-тежкия период на кризата. Ако не беше ми мила  държавата, щях да си остана кмет на София още една година. А Станишев и Доган да  се удавят хубаво във властта, да се овъргалят в калта, да ги набият с камъни. Но  щяха да направят България като Гърция - щяха да фалират държавата.

 

- Защо говорите с толкова остър език към всички, които ви  критикуват?

 

- Те не критикуват, те лъжат и затова ми е толкова остра  реакцията към тях. Те, ако са партии на място, за да има диалог с тях, както  имахме диалог с Орешарски (винаги го давам за пример), щяха да кажат истината за  това, което ни оставят. Спомняте си как Орешарски постъпи мъжки, когато дойде  през август 2009-а в Министерството на финансите и каза: "Да, към днешна дата,  15 дни след изборите, дефицитът е над половин милиард, криехме го досега." И при  минус половин милиард в последния ден с последното си решение правителството  предизборно вдигна пенсиите, които всъщност ние изплащаме. Те ни вкараха веднага  с милиард и половина под водата. Да ни удавят още с идването на власт. Това  честно ли е? Това не е ли омраза? Това е капан, с който ГЕРБ буквално бива убит.  Умишлен капан! Що за безобразие е това! Това не са политици, това са  безотговорни лица! Извадете стенограмата, когато започват да харчат парите,  когато цял свят лети в кризата надолу, а Николай Василев им казва: "По начина,  по който харчим, следващото правителство ще го оставим на хляб и вода." Те  умишлено са фалирали държавата, за да фалират ГЕРБ. И сега нямат срам, нямат  право да говорят. Да благодарят на ГЕРБ и на мен лично.

 

- Не може да не приемате никакви критики, г-н Борисов! Не може  да не възприемате нищо от забележките!

 

- Коя точно критика трябва да приема?

 

- Че българите днес живеят зле, г-н премиер.

 

- Живеем лошо, защото 20 години българите си избираха БСП, ДПС,  Костов и кой ли не още и сами си донесоха всичко това. Ако всяко правителство е  изпълнявало обещанията си, ако е правило по една магистрала, не по седем както  ние, сега щяха да са готови шест и аз щях да кажа: Половината пари да отидат за  заплати и пенсии, а с другата половина ще кофинансираме последната магистрала.  Кой си ги избираше тези власти, които лъжеха българите толкова години? Вижте  депутатската група на БСП - всичките им провалени министри си ги набутаха да  станат депутати, за да се скрият. Това ли им е елитът? С този ли елит искат пак  да се върнат на власт? Кого ще излъжат? Ще излъжат пенсионерите, като ще им  кажат - дойдем ли ние, ще извадим един милиард и ще ви дадем пак за пенсии. И ще  фалират държавата. Да, има неща, които и мен ме е яд, че не се случват, както аз  искам, или се случват бавно. Особено в здравеопазването. На няколко пъти не  можем да случим на министър, който да проведе докрай реформата. Александър  Цветков по-рано трябваше да направи реформата в транспорта. Оптимизираме  работата във Фонд "Земеделие". Стараем се, правим огромни усилия, но не може за  две години да наваксаме това, което е пропуснато за 20. Няма как да  стане!

 

- Не може ли да кажете на хората: "Скъпи сънародници,  извинявайте, не успях това, това и това да направя"? Един държавник, когато се  обърне така към народа си, печели доверие.

 

- Ние сме по средата на мандата. Правителството е набрало много  добра скорост. До края на мандата ще изпълним това, което сме обещали. За  съжаление с четчица не става, а самият аз не очаквах до такава степен кризата да  се стовари върху нас. Станишев, спомняте си, ни казваше, че няма криза в  България. Лъжеше безобразно. И никакви буфери нямаше.

 

- В БСП сега си мислят, че след като се отказахте от  президентския пост, победата им е сигурна.

 

- Аз не съм се отказал. След пет години ще се  кандидатирам.

 

- Говорим за тази година. Ако партията на Станишев намери някой  силен кандидат, който да пребори вашия, след като няма да бъдете вие, ще победи  ГЕРБ.

 

- Айде бе!

 

- Ще намерите кандидат, който да спечели президентския  вот?

 

- Разбира се! Нека да уточним. На хилядите въпроси от години  наред аз казах, за да се приключи веднъж завинаги темата, че за президент ще се  кандидатирам, ако съм жив и здрав, след пет години. Тогава обещавам и да се  оженя, за да има и първа дама.

 

- О, както казва един мой колега - имаме новина!

 

- Е, не знам дали ще го изпълня това обещание, но по този  въпрос ме питат много и почва да ме дразни. Ние ще вложим целия си ресурс да  спечелим и президентските избори. Затова в момента търся... е, ще ви призная, че  съм го намерил вече кандидата, когото хората да приемат като личност, достатъчно  аргументирано за държавен глава. Той ще е непартиен, но ще бъде издигнат с  листата на ГЕРБ.

 

За мен е достатъчно на първия тур да бием. Това значи, че ще  изтеглим много от общинските съветници и кметове.

 

- А да подкрепите някой от кандидатите на десницата?

 

- Няма как това да стане. Ако изборите не бяха две в едно, дори  и това можеше да направим. Но досега на избори ние винаги участваме с една  бюлетина и това улеснява хората.

 

- Но ако чак през септември обявите своя кандидат за президент,  който вече сте го намерили, няма ли да е късно, за да го наложите?

 

- На миналите избори, когато всички партии вложиха огромни суми  за реклами, за ПР, за черна кампания срещу нас, спомняте си лъжата на Станишев,  че като гласуваш за Бойко, получаваш Костов, видяхте, че това не проработи.  Знаете ли колко парички похарчи БСП на данъкоплатците за черен ПР, защото те ги  бяха прибрали преди това тук-там от държавни потоци. А кой пръв се отрече от нас  - Костов. Кой работи най-яростно срещу нас - Костов. Заедно с БСП и ДПС. Те са  си старото статукво срещу нас.

 

- Защо се изопна Костов срещу вас сега?

 

- Истински се надявам това да не е вътрешното му убеждение, а  като стар и обигран политик да прилага трик за изборите. За да може колкото се  може повече да откъсне от нас. Те затова преекспонират АЕЦ "Белене",  преекспонират какво ли не, само и само да намерят закачка, за да издърпат хора  от ГЕРБ. (Нервно чука с пръсти по масата.)

 

- Изопнат сте!

 

- Не, във форма съм! Ядосаха ме с тоя вот и съм във форма. Щом  Цецо е спокоен, значи нещата са наред.

 

- Клин между вас двамата може ли да се вбие?

 

- Не! Цветанов прави всичко със сърце, с душа и за  партията.

 

- Но Костов точно там удря.

 

- Е, опитва се да ни скара. Лошото за него е, че ние си говорим  в партията. Костов отива първо при Дянков и му казва: "Бойко и Цецо са се  сдушили да те махнат." После отива при Цецо и му шепне: "Ти знаеш, че премиерът  няма да те подкрепи за "Октопод", ще те изклатят здравата, за да те махнат. Но  аз съм зад тебе твърдо." А като дойде при мен, Костов ми декларира: "Понеже имаш  силни вицепремиери, хубаво е да знаят, че винаги имаш един резерв в наше лице."  И един ден аз ги събрах двамата - Дянков и Цветанов, и ги помолих: "Сега всеки  да каже какво му е казал Костов, за да се посмеем." Като ги чух, се хванах за  главата. Но се смяхме. Костов не уцели момента. Когато правиш такива сондажи,  има голямо значение моментът.

 

- Кога го е направил това Костов?

 

- Преди 5-6 месеца.

 

- Вярвали ли сте му някога?

 

- Не. Знам, че е много обигран. Минава през всичко, за да  постигне своя интерес. Лошото е, че аз съм много нестандартен и не му минават  ходовете.

 

- Той ли ви е най-големият опонент?

 

- Не. Най-големият ни опонент е БСП. Защото БСП са прикачени с  Доган. И за вотове, и за всичко останало се сдушват. Лютви Местан и Станишев -  шушу-мушу - и хоп, пак са си заедно, както са били. Хората никога не трябва да  забравят, че падането на ГЕРБ от власт връща ДПС и Станишев заедно, или Първанов  и Доган, няма значение, както си направят вътрешната конфигурация.

 

- С Първанов все пак оставате ли си приятели въпреки  превратностите във вашите отношения?

 

- Аз нито веднъж не съм нарушавал добрия тон, обтягането на  отношенията ни е било винаги следствие от негови изказвания.

 

- Дели ви тук, в "Бояна", една ограда, защо не си пиете кафето  сутрин заедно и да се разберете по мъжки?

 

- Аз искам това. Той може да критикува Дянков, може да  критикува когото и да е от нас. Приемам, че не се съгласява с пакта за финансова  стабилност. Окей, това е демокрацията, но да излезе и да каже: "Мърльовци са за  "Белене", мърльовци за "Цанков камък", крадци са за еди-кое си, заменките не  бяха правилни", за да ти тежи критиката. И тогава ще е често и към нас.

 

- Но хората казват, че ако трябва кандидатът на ГЕРБ за  президент да спечели, на Бойко ще му се наложи да отиде и да потропа на вратите  на сарая! Няма начин това да не се случи.

 

- Кой казва това? Платените политолози! Защо ще отива ДПС да  иска вот с БСП срещу нас сега? Защо? Ако иска да работи с нас в бъдеще, ще прави  ли това? Сега е моментът ДПС да каже: "Какъв вот? Правителството се справя  добре. Не искаме вот, искаме да го оставим да работи спокойно." И тогава се  договаряме за президентските избори. Те искат да ми отрежат главата в понеделник  - БСП и ДПС заедно. А вие ще ми говорите за сарая. Който иска президент с ДПС -  да отива и да целува ръката там, при ибрика, при Доган. Ние това няма да  направим! Ако българите нямат рефлекса, заслужават пак президент, който ще ходи  в сарая да целува ръката. Ние имаме ясна позиция и до ден днешен не сме я  променили. Много лъжи изрекоха ДПС по наш адрес, които времето опроверга.  Помните ли лъжите на Доган, че с идването на ГЕРБ на власт ще изселим турците,  ще им бутаме джамиите, ще има нов възродителен процес? Няма да им го простя  това! Сега, като видяха и твърдата ми позиция спрямо "Атака", те няма какво да  кажат повече, нямат полезен ход. За какво искат вот за цялостната политика,  питам го Лютви Местан. За това, че върнахме еврофондовете и дадохме на хората  парите, за това, че във времето на финансова криза раздадохме парите на  тютюнопризводителите, че дадохме над милиард повече на земеделците, че запазихме  най-ниските данъци, че дадохме градината в Балчик на университета или направихме  най-сетне закон за БАН - за това ли ще ми искат цялостен вот? И да се прекръстя,  понеже много хора ви четат, няма грабежи, няма отвличания, няма поръчкови  убийства. Само вадим трупове на убийци. Ще видите, че делата този път ще удържат  в съда, защото са изпипани професионално. За това ли ще ми иска Доган вот? И ще  чака да му чукам на вратата. Ще чукат на нашата! Но няма кой да им отвори с това  поведение. Голяма работа, че ще дадат 500 000 гласа на нашия опонент за  президент. Да му дадат. Казвам и подчертавам категорично, да се запомни - с  Доган няма да се заиграя на изборите! Да заминава! Ако искат Станишев и Кунева,  да ходят и да му целуват ръка. Бия ли на местните избори и имам правителството,  повече власт не ми трябва.

 

- Предполагам знаете, че ако партия на власт загуби местните  избори, тя се срива и ще загуби и следващите парламентарни.

 

- Това е абсолютно правилно. При президентските избори решаваща  наистина е ролята на Доган. С неговите 500 000 могат да ни бият, действително,  при ниска избирателна активност. Ако българите не излязат да гласуват масово,  вдигат цената на Доган. Но мерилото за една партия са местните изори. ГЕРБ  трябва да вземе поне 6-7 големи града и колкото се може повече от  по-малките.

 

- Ако царят ви помоли да подкрепите Кунева, какво ще  направите?

 

- Няма как да стане! Между Кунева и царя разликата е от небето  до земята. Кунева няма шанс за наша подкрепа. Освен това няма да забравя някои  от думите й, които тя изрече по мой адрес, след като от мен само добро е видяла.  Когато най-човешки й казах, че партията като млада формация е длъжна да излъчи  свои кандидати и за еврокомисар, и за други постове, тя скочи срещу мен.  Партията сега се доказва, че има кадри, че има личности, и аз мисля, че с  Кристалина Георгиева в Брюксел България стои изключително добре.

 

- Чух следното определение от хора на НДСВ: и Кунева, и Борисов  са две деца на царя, едното буйно и непослушно, другото кротко, смирено,  старателно.

 

- Благодарен съм на царя, че даде възможност на хората да ме  видят като политик. Но той имаше и други деца, които за съжаление пък бяха много  крадливи. И това че той не ги омете навреме, е негова грешка.

 

- А вашите грешки? В личен, човешки план.

 

- Личният ми живот почти целият е само в грешки.

 

- Казвали сте ми, че жената сваля един мъж на земята. Така ли  е?

 

- Да, не само сваля на земята, но когато имаш коректив вкъщи -  това е добре.

 

- Цветелина беше такава?

 

- Тя и сега, като има нещо, което не й харесва в това, което  правя, ми се обажда и ми се накарва по стар обичай. За което съм й благодарен.  Но личният живот не ме интересува.

 

- Това не мога да го приема за мъж на 52 години. И не звучи  сериозно.

 

- Това е ваш проблем дали ще го приемете. Толкова съм амбициран  да извадим държавата от кризата, което за радост вече се вижда, че личният живот  изобщо не ме интересува. Дано има ресурс в търпението на народа да изчака да  довършим нещата. Ето, идвате в събота сутринта - забелязвате ли следи от личен  живот? Само охраната е около мен.

 

- Репликата ви "стоя сам като куче", която стана култова,  изразява ли истинското ви състояние на самота? Тежи ли ви самотата?

 

- Не. Самотата ми помага. Защото мога да си работя по всяко  време, без да се съобразявам с жена, деца, тъщи, лели, чичовци и т.н. Не мислиш  дали жената спи или децата искат да ги водиш на зоологическа градина. Да,  самотата е кофти в личен план. Не е добре. Но пък толкова съм обсебен от  желанието да успеем, че то компенсира другото.

 

- И нямате нужда от женско присъствие като приятел, като  съмишленик дори?

 

- Жената иска внимание, жената обсебва с присъствието си, тя те  разконцентрира.

 

- Цветелина Бориславова ми беше признала преди години, че  връзката ви е като карма. Съжалявате ли, че се разделихте?

 

- С Цветелина сме приятели. Винаги можем да си кажем това,  което е между нас. Ценя я много и като жена, и като партньор. Но не знаеш какво  ще ти поднесе животът.

 

- А майка ви какви съвети ви е давала за жените, как да  общувате с тях?

 

- Тя държеше, имам ли връзка жена, веднага да се женя за нея.  Казваше ми: "Няма да лъжеш на хората децата, няма да ми водиш вкъщи  разчекореници." Много беше строга.

 

- И затова ли се оженихте първия път?

 

- Да. (И много тихо) Ужасно.

 

- Защо е толкова слаба връзката ви с дъщерите. По принципи  бащите са луди за дъщерите си, вие защо ги изоставихте?

 

- Те не са расли при мен. Венета, голямата, от 20 години е с  майка си в Америка. Откъсна се от мен.

 

- Тава не създава ли празнота в душата ви?

 

- Да, празнотата е голяма. Част от живота ми мина, без да го  видя. Всяко нещо си има цена.

 

- Не сте къпали бебе, не сте сменяли памперси?

 

- Не, като ги слушам Станишев и Цветанов, направо се вдивявам.  

 

- Не смятате ли, че по-този начин сте ограбен?

 

- Ограбен съм, да! Това ми липсва. Но то мина времето.

 

- Неспокойни ли са ви нощите при мисълта за всичко това, което  ви очаква?

 

- Не, за радост спя като бебе. Сутрин 6.30-7 ч ме буди  дежурният по МВР и ми докладва обстановката в страната и така ми започва денят.  Много добре спя. Нямам нищо, което да ми тежи на съвестта. Знам, че съм дал  максимума и за хората, и за държава, и знам, че това което правим, е единствено  правилното. Вярвам, че Бог ми помага. И съм убеден, че ще успеем.

 

- Страх ли вие е за живота?

 

- Преди, да. Сега вече, не. Закога? Лошото е да те утрепат  млад. Сега вече... Ще кръстят Академията на МВР със сигурност на моето име (смее  се) или някоя улица в Банкя.

 

- Черен хумор!

 

- А, черен. Не е страшно. Важното е да успеем това, което сме  започнали. Стане ли - друго не ми трябва!

 

- Какво си пожелавате за рождения ден!

 

- Да съм жив и здрав и хората да ми вярват, че няма да отстъпя  от това, което съм им обещал.

   




Гласувай:
20



1. morko - Живеели сме зле защото последните ...
13.06.2011 11:47
Живеели сме зле защото последните 20 год сме си избирали БСП и ДПС .Интересно защо мадам В. не попита г-н Борисов той къде беше и с какво се занимаваше тия послед ни 20 год.Говори така все едно той тия години е бил на луната и от там е наблюдавал какво става в България.Това твърдение е далече от истината ,тъй като става въпрос за това как са живеели българите при Тройната коалиция и сега.Фактите сочат ,че сега обедняването е тотално,но затова е виновен всеки друг но не и сега упраляващите-вече две години
цитирай
2. vmir - Най-добрия Премиер на България до момента.
13.06.2011 12:12
Жив, здрав, и много успехи в започнатото!
цитирай
3. kuzmo - Какво ни чака
13.06.2011 14:11
Ето хронологията: Беше Т. Живков, после отнякъде се домъкна Царъ, в момента ни управлява охраната им...е, добре, сега какво, някоя каракачанска овчарка ли следва?
цитирай
4. kabuli - Явно,
13.06.2011 14:42
ДНЕШНИЯТ ни премиер не е от ДНЕШНОТО ни време, след като говори за себе си в трето лице.
цитирай
5. teodortodorov - Да му е честит рождения ден на Бойко ...
13.06.2011 15:03
Да му е честит рождения ден на Бойко Борисов, аз лично му пожелавам да му е последната година в управлението на страната ни: http://teodortodorov.blog.bg/novini/2011/06/13/chestit-rojden-den-g-n-boiko-borisov-ot-syrce-vi-pojelavam-p.764363
цитирай
6. анонимен - dd
13.06.2011 15:08
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=didkole Този сайт го поставих като заглавие защото от него най-бързо и най-много се печели-това е сайт за платени проучвания, на който след като се регистрирате ви излизат няколко сайта , които трябва да разгледате, да видите за какво става дума и да напишете по едно изречение за всеки сайт на английски.Аз не знам английски и затова използвам преводач http://www.kakvo.org/ на който като напиша на български ми превежда на какъвто искам език.И така като съм попълнила на всички сайтове моето мнение мога да си почина до другия месец когато ще излезе ново проучване, но мога и да започна да си каня приятели.Вече на сметката си имате около 30 долара, които не можете да изтеглете докато не станат 75, но това не е проблем защото ще започнете да каните приятели от които ще печелите на приятел по 1.25 долара, така че бързо се събират.
цитирай
7. toshotoshev - Незнам за Бойко, но за Валерия Ве...
13.06.2011 16:25
Незнам за Бойко, но за Валерия Велева може да се каже единствено, че е олицетворение на най-древната професия в журналистиката.
А тоя дядка дето поства тези интервюта ...(влюбен в Бойко очевидно) е просто ... смешен.
цитирай
8. podvodni - Преценка на Борисов според посл...
13.06.2011 17:40
Преценка на Борисов според посланник Беърли


"Борисов безсрамно си правеше реклама като главен секретар, умело комбинирайки влиятелни контакти със собствениците на медии и по холивудски перфектните си медийни инстинкти, за да осигури благоприятно отразяване, върху което се базира имиджът му." Споменава се, че лично той е изградил стройна машина за ПР, която да гради публичния си образ. Български журналисти обаче не са спестили в частни разговори пред служители в посолството истината, че спрямо тях се прилага методът на "моркова и тоягата". Борисов или плащал в брой за да бъде хвален в медиите, или директно заплашвал непослушните.

Като цяло Бойко Борисов е оценен като вероятен политически лидер, който единствено може да разруши статуквото на Тройната коалиция."

Според грамата обаче той остава "непредсказуема личност с необуздани политически амбиции".
цитирай
9. svilen75 - Ето хронологията: Беше Т. Живков, ...
13.06.2011 18:21
[quote=kuzmo]Ето хронологията: Беше Т. Живков, после отнякъде се домъкна Царъ, в момента ни управлява охраната им...е, добре, сега какво, някоя каракачанска овчарка ли следва?[/quote
Хахаха, якооо :)
За съжаление щеше да бъде смешно, ако не беше тъжно ...
цитирай
10. alhimik1 - Честит рожден ден, бати Бойко! надежда наша и последна...
13.06.2011 23:17
Вярвам Ви, г-н министър председател!!!
Док
от брега...
цитирай
11. lado - Отврат. Квинтесенциална отврат ...
13.06.2011 23:41
Отврат. Квинтесенциална отврат бълва и Боко, и Велева, и блога, но най-вече ФМИР
цитирай
12. d3bep - Срещу некой лев България е пълна с ...
14.06.2011 01:12
Срещу некой лев България е пълна с предатели.
И срещу некое кило асфалт предизборно....
На кредит, от МВФ. Нищо ,че не Боко ше го плаща.
С лихви.
цитирай
13. vmir - 12. lado - Отврат. Квинтесенциална отврат ...
14.06.2011 06:10
lado написа:
Отврат. Квинтесенциална отврат бълва и Боко, и Велева, и блога, но най-вече ФМИР


Не чувстваш ли, че така ме правиш велик, глупако? Не за вярване да си чак толкова уникално тъп, има някаква корист зад тъпотията ти. Квинтесенциален ...
цитирай
14. vmir - 13. d3bep - Срещу некой лев България е пълна с ...
14.06.2011 06:34
d3bep написа:
Срещу некой лев България е пълна с предатели.
И срещу некое кило асфалт предизборно....
На кредит, от МВФ. Нищо ,че не Боко ше го плаща.
С лихви.


Предатели винаги е имало и могат да се разпознаят по това, че винаги са пречели на българските дела в чужда угода. Могат да бъдат разпознати още и по това, че представят чуждият интерес като български (например да мразим турците и да мрем за комунизъм), а който е за добри взаимоотношения между етносите или за демокрация, истерично и користно го набеждават за предател.

Политиката на ГЕРБ и идеята на ББ е открита и ясна: Да превърнем кочината си в нещо по-добро, удобно и сигурно за живеене и работа, за да можем и да се замогнем. А който иска или мисли, че ще излезем от кочината с угояване на прасетата в нея, е или демагог, или глупак. Стопанската история на развитите държави показва, че това е пътят към просперитета на всяка държава, а грухтенето на "квинтесенциални" шопари като ЛАДО и компания, е само част от настоящото битие на кочината.

Ако на някого не му допада определението ми "Най-добрият Премиер", мога да добавя: "Най-подходящият" и "най-адекватният".
цитирай
15. megafon - По-добър и
14.06.2011 10:10
отговорен премиер не сме имали.
цитирай
16. svilen75 - Това "чудо" на приро...
14.06.2011 14:17
Това "чудо" на природата Вмир, което се пише уж дясно пак се изказа неподготвен. Много ми е чудно имате ли си график със синьоритата за близането на задника на тази грешка на природата - Боко или се надпреварвате кой да е пръв ;) ???
цитирай
17. vmir - 17. svilen75,
14.06.2011 15:41
svilen75 написа:
Това "чудо" на природата Вмир, което се пише уж дясно пак се изказа неподготвен. Много ми е чудно имате ли си график със синьоритата за близането на задника на тази грешка на природата - Боко или се надпреварвате кой да е пръв ;) ???


Ей, ама ти да не си се изучил вече да правиш разлика между ляво и дясно, бе галфон? Като те знам, че мозъкът ти е колкото на едно пиле и едва ти стига да намериш манджата, евентуален успех би ти отредил вечна слава в категорията "дебилен галфон"!
цитирай
18. svilen75 - А пък ти си такъв некадърен галфон, ...
15.06.2011 00:49
А пък ти си такъв некадърен галфон, че ако има състезание за некадърници ще вземеш второ място. Толкова си некадърен, че дори в това състезание не можеш да спечелиш.
И да, правя разлика м/у ляво и дясно. Както и м/у професионализъм и популизъм. Както и м/у добро и лошо. За разлика от теб. Защото това се учи. Но ти няма как да го научиш. Защото за да научиш каквото и да е трябва акъл, който при теб липсва. За разлика от простотията, която е в излишък.
цитирай
19. d3bep - Предатели винаги е имало и м...
15.06.2011 10:32
vmir написа:


Предатели винаги е имало и могат да се разпознаят по това, че винаги са пречели на българските дела в чужда угода. Могат да бъдат разпознати още и по това, че представят чуждият интерес като български (например да мразим турците и да мрем за комунизъм), а който е за добри взаимоотношения между етносите или за демокрация, истерично и користно го набеждават за предател.

Политиката на ГЕРБ и идеята на ББ е открита и ясна: Да превърнем кочината си в нещо по-добро, удобно и сигурно за живеене и работа, за да можем и да се замогнем. А който иска или мисли, че ще излезем от кочината с угояване на прасетата в нея, е или демагог, или глупак. Стопанската история на развитите държави показва, че това е пътят към просперитета на всяка държава, а грухтенето на "квинтесенциални" шопари като ЛАДО и компания, е само част от настоящото битие на кочината.

Ако на някого не му допада определението ми "Най-добрият Премиер", мога да добавя: "Най-подходящият" и "най-адекватният".


Точно така, аз наистина искам да преча на "българските дела в чужда угода".

Тебе включвам в листата на предателите, оглавена от любимият ти премиер, който би бил за държавен разстрел, ако разбира се преди това не подлежеше на разстрел от конкурентите си мафиоти като падне от власт.

По страшен предател от него никога не е управлявал българия.
Нито по голям изрод за народа.
Обещанията си той наистина ще спази...
Само че само някой глупаци от тоя блог вярват, че той има предвид ОБЕЩАНИЯ ДАДЕНИ КЪМ ВАС.
На вас той ви е*а мамата и всъщност няма никакви конкретни обещания, които лично да изпълнява.

За съжаление както всички видяхте, всички глупаци са в партията му, затова и няма ни един пост, освен бирника на световната банка, който да не се е опозорил през краткото му управление от две години.
Останаха мощни само по блоговете....

Обаче, времето му ще дойде.
Лошото е, че изрода работи за това да насъска хората и етническите групи едни срещу други и не се знае какво ще ни остави...

ПП. А за вас, гербсеньори, вмирове и прочие се чудя кога ще прозрете през тъпотията си, че всъщност вие не ставате за политици и точно затова сте избрани? Кога ще схваневте, че ви назначава ИМЕННО ЩОТО СТЕ НЕКАДЪРНИЦИ и после ви уволнява и си мие ръцете със вас, планът му върви, а изродиите в него отдава на ваши грешки и ви подбира такива, че даже да не знаете как да се защитите???
Некой уволнен да се е защитил?
Що? Гузната съвест ги гложди, може би.
А и бойко няма време да се занимава с тях, "има много работа за вършене"...
цитирай
20. vmir - 19. svilen75 - А пък ти си такъв некадърен галфон, ...
15.06.2011 14:06
svilen75 написа:
А пък ти си такъв некадърен галфон, че ако има състезание за некадърници ще вземеш второ място. Толкова си некадърен, че дори в това състезание не можеш да спечелиш.
И да, правя разлика м/у ляво и дясно. Както и м/у професионализъм и популизъм. Както и м/у добро и лошо. За разлика от теб. Защото това се учи. Но ти няма как да го научиш. Защото за да научиш каквото и да е трябва акъл, който при теб липсва. За разлика от простотията, която е в излишък.


Толкова си кадърен, че дори и папагалството си смяташ за постижение. Хайде, повтаряй след мен: Тъпо копеле. Толкова тъпо, че сам се радваш на тъпотията си. Защото няма начин да схванеш колко си тъп и банален.
цитирай
21. vmir - 20. d3bep,
15.06.2011 14:09
Изрод и предател си ти и това ти личи по разсъжденията тип съветска подлога 1944-1945г. Боклук. Целта ви е слаба България, за да оправдаете руските вмешателства. Не се спирате пред никакви лъжи и интриги. Марш в Русия, гад продажна!
цитирай
22. d3bep - Изрод и предател си ти и това ти личи ...
15.06.2011 14:18
vmir написа:
Изрод и предател си ти и това ти личи по разсъжденията тип съветска подлога 1944-1945г. Боклук.

"Ценен кадър" на Боко в действие.
Нарочн осложи такива подлоги ,за да всякват омраза между хората.
Изобщо с омраза дойде и с омраза ще си замине тоя изверг.

Дойде, щото "който не гласувал, гласувал за ДПС" и "Щял да закрива ДПС", а "Доган ли е, Сокол ли е, перушината м уше фърчи"...
И кво?
Дойде, щял да маха гетата.
Вместо това:
-им плаща разходите;
- УЗАКОНЯВА ГИ;
-ДАВА ИМ С НАШИ ПАРИ МАТЕРИАЛИ И ЗЕМЯ, те щели да се трудят за да построят къща. Баси, кви трудности ги чакат.

На несебърлии обаче тентите ги бута с багери, там узаконяване няма.
Рибарското селище го срива, а то е по - старо от Бургас, ама на, нямало разрешение от кмета на Герб.

Даде на 50000 евреи гражданство.
После предложи на израел 1/3 от ДЪРЖАВНИЯ ПОЗЕМЛЕН ФОНД на 400 лева на декар!!!! Но на нас не ни го предложи.

Унищожи самоиздръжката на хората. Ама на макс. Стигна дотам да арестува баба с казан ракия - лично министъра му. Закри рибната борса, че павилионите не бил истроени по евростандарт...!!!! На свинарите им иска климатици и сума безумия. На правещите луканк ии кисели млека им взе душата със "стандарти"....

Намали несъбираемото ДДС, а смля всички от данъци и проверки, ибизнеса , и хората. Утрои всичк исъбираеми данъци и такси в кризата. Задължи всички ,наематели, самоосигуряващ исе.. Не сам ода се декларират, н ои да се следят един друг. Респективно помещенията празни, фирмите фалирали....

Даде зелена светлина на банките да намалят резерва си, и да увеличат лихвите до максимум, ние бяхме най бедната държава в Европа с най - високи лихви в света!

И допусна всичк исуровини да ни смачкат. Тока пак вдигнаха ,регулярн ов кризата ,всяка година. Бензин, газ. Вода. Абе всичко, за коеот не дава пари...

И накрая е такива като Вмирчо, дето пет стотинки не са способни да изкарат ако някой не ги бута отзаде, им даде "мечове" в ръцете и омраза в устите и ги прати да политиканстват и да го фалят надлъж и нашир.

Почти сигурн ои на Вмир блога, и тоя тук са платени или подплътени с постове и обещания.

Лошото е че ак ооще малко управлява тоя, за да го махнем и тях ше трябва да изчистим...

Поздрави!
цитирай
23. vmir - 23. d3bep,
15.06.2011 14:50
Омраза разпалва който лъже и клевети, глупако - което ти неуморно правиш. Разчиташ на неинформираността на хората. Я кажи на каква службичка те нагласиха другарчетата без да имаш необходимия ценз и квалификация, че сега да ти се налага да пикаеш газ? Трепери ти, че Бойко може да върне квалифицираните от чужбина, и ще гледаш сегашната си службичка през крив макарон, а? Да си учил и ти, вместо само да се правиш на всезнайко.

И престани с тази истерия, сякаш Бойко ще те разстрелва, както по комунистически маниер сте свикнали да решавате такива въпроси. Ще си намериш работа според реалните си знания - няма страшно. И тогава няма да има нужда да врещиш, защото няма да се страхуваш за местенцето, което сега си окупирал и го пазиш с 16 очи от погледите на образованите млади хора.
цитирай
24. svilen75 - Предавам се в този спор Вмире, ар...
15.06.2011 17:29
Предавам се в този спор Вмире, аргументите и логиката отдавна изчезнаха в него (както при всеки спор с теб), остана само простотията. Е, в това отношение не мога да се меря с теб, признавам си. Честита победа ;) До скоро. Всъщност надявам се да не е скоро. Надявам се никога повече да не те срещна. Най-вече на живо. Защото възпитанието ми не е чак толкова добро, че да търпя войнстващата ти простащина. Няма да се стърпя да не ти бия два шамара ...
цитирай
25. lambo - Бойко премълчава част от истината
15.06.2011 19:47
"И при минус половин милиард в последния ден с последното си решение правителството предизборно вдигна пенсиите, които всъщност ние изплащаме."

Предишните обаче вдигнаха и детските и помощите на "трайно-безработните" цигани, но ти за това подличко си мълчиш !
ГМД ( Гарантирания минимален доход) бе 40 лв., направиха го 55 лв., а точно преди изборите го вдигнаха на 65 лв.
А по ГМД се умножават процентите за всички видове социални помощи и детски, по член 9 от ПП на ЗСП. А в член 9 има 11 вида помощи и детски !
Детските на циганчетата бяха 75% от ГМД, вдигнаха ги на 91% преди изборите

След изборите ТИ лъжецо, ВЪПРЕКИ ДЕФИЦИТА, премахна 1 год. срок, през който Бай Мангау трябваше да си търси работа и така, направи помощите им доживотни.
В резултат, и циганите които работеха ... СПРЯХА ДА РАБОТЯТ !
След това пак тайничко премахна критерия, че лицата пътували в чужбина, не се нуждаят от помощи. Сега вече и каращите скъпи лимузини цигани, получават на наш гръб помощи и детски !
Само чрез ремонтирания бюджет по средата на миналата година, увеличи детските и помощите на циганите с допълнителни над 800 млн. лева !

Спри публично да плюеш по трудовите пенсионери, а тайничко и непрекъснато да увеличаваш социалните плащания на мургавите кърлежи.
цитирай
26. gerbsenior - Печално е да вижда човек...
15.06.2011 20:12
... текстове на хора, които са се научили да употребяват думи, но в мозъците им няма и бледа сянка на автентична човешка мисъл...
цитирай
27. d3bep - . . . текстове на хора, които са се ...
15.06.2011 21:06
gerbsenior написа:
... текстове на хора, които са се научили да употребяват думи, но в мозъците им няма и бледа сянка на автентична човешка мисъл...

и аз да ти кажа намирам цялата идея на блога ти за печална, ама не бой се...
Щом си осъзнал проблема, има надежда.
Мисленето все някога ще те връхлети...

Лошото е че ще е след като лично пострадаш, сшециално при теб друг начин не виждам, но и това не е далеч от идеята да се случи с такъв лидер начело.
цитирай
28. vmir - 27. gerbsenior,
15.06.2011 22:04
gerbsenior написа:
... текстове на хора, които са се научили да употребяват думи, но в мозъците им няма и бледа сянка на автентична човешка мисъл...


Това са башибозуците на блога, Професоре. Колкото палачите на Батак са имали мисъл в главите, точно толкова имат и тези. Няма как да имат собствена мисъл, защото не знаят какво е мислене. Вярват, че мислене е да повтарят злостните глупости, които някой вече е подготвил за тях и да се погрижат да ги направят още по-злобни. За сметка на това са бъзливци и един вече ми се предаде, защото си помисли, че сме били спорили. То от башибозуци повече и няма какво да се очаква, де.
Поздравления!
цитирай
29. svilen75 - . . . текстове на хора, които са се ...
15.06.2011 22:47
vmir написа:
gerbsenior написа:
... текстове на хора, които са се научили да употребяват думи, но в мозъците им няма и бледа сянка на автентична човешка мисъл...


Това са башибозуците на блога, Професоре. Колкото палачите на Батак са имали мисъл в главите, точно толкова имат и тези. Няма как да имат собствена мисъл, защото не знаят какво е мислене. Вярват, че мислене е да повтаряш злостните глупости, които някой вече е подготвил за тях и да се погрижат да ги направят още по-злобни. За сметка на това са бъзливци и един вече ми се предаде, защото си помисли, че сме били спорили. То от башибозуци повече и няма какво да се очаква, де.
Поздравления!

... Крадецът вика "дръжте крадеца" ...
цитирай
30. vmir - 30. svilen75,
15.06.2011 23:29
svilen75 написа:

... Крадецът вика "дръжте крадеца" ...


Затова трябва да спреш или да крадеш, или да спреш да викаш, но моя съвет е да оставиш и двете...
цитирай
31. svilen75 - Е ти си абсолютен наглец. Виж се к...
16.06.2011 01:13
Е ти си абсолютен наглец. Виж се какъв си непрокопсаник, виж се колко си продажен и после давай акъл на хората. Моли се да не се срещнем на живо.
цитирай
32. vmir - 32. svilen75,
16.06.2011 07:20
svilen75 написа:
Е ти си абсолютен наглец. Виж се какъв си непрокопсаник, виж се колко си продажен и после давай акъл на хората. Моли се да не се срещнем на живо.


Ако се срещнем на живо, ще отричаш, че си ти. Защото си въздухар и празнословец. Дрисльо.
цитирай
33. svilen75 - svilen75@gbg. bg Свилен Стойчев. ...
16.06.2011 10:16
svilen75@gbg.bg Свилен Стойчев. По мейл-а можеш да ме намериш във фейсбук. Може и да ми пишеш за часа и мястото на срещата. Ако ти стиска, де, платен драскачо. Можеш да ми изпратиш и кретените на твоя любим Цветко. В съпровод на Веско Маринов, че отвращението да бъде пълно. Нали сте си дружки, винаги ти се притичват на помощ. Те винаги се притичват на помощ на платените драскачи. Ако ти стиска, де.
А сега покажи ти кой си в действителност. Застани зад думите си с истинската си самоличност. Сигурен съм, че няма да го направиш. Защото не ти стиска. Защото платените драскачи се срамуват от себе си. Хайде, захващай се за работа и твори следващата ода за Бате Боко и Цвети. Че малко ти остава още да цоцаш.
цитирай
34. d3bep - Това са нещастни пешлемета, не с...
16.06.2011 10:53
Това са нещастни пешлемета, не ставащ иза нищо, свилене, закво се ядеш с тях.
Те ако ставаха нямаше да са нискокласни политици на бойко.

С парите на мама и тате са му купили местенце в некой общинск исъвет, защото Бойко продаваше местата и даже мога да кажа ценоразписа...

И след това влизат у блоговете, и приказват. Били свръхобразовани. ТОй смешника мамин ше се мери с мене по образованбие. Все едно аз не съм видял на бойко конкурсите и назначенията ОТБЛИЗО....
Спокич ве брадър...

Той лидера им, Бойко, още бие Ахмед Доган, аккто беше обещал...
Вмира ше те набие със сигурност. Техната полиция го пази :) Бухахаха!
Освен да публикуват стенограми от платените интервюта на Бойко по вестниците, за друго не стават, спокойно...
цитирай
35. vmir - 34. svilen75, 35. d3bep,
16.06.2011 13:06
d3bep написа:

Вмира ше те набие със сигурност. Техната полиция го пази

Как ще го бия, не четеш ли, че щял да срещне цялата полиция, такъв герой бие ли се, бре? Почти като Йохан на Вапцаров:

“А стиснал карабината в ръце,
Йохан ги среща с гръм и ги зове:
"Елате вий, аз с каменно лице
ще срещна щика в своето сърце!
Елате вий, престъпни синове!”"

Само дето е утроил възрастта на Йохан, ама това не пречи на въображението, да се вижда като него, де. Нали и самия Вапцаров е бил във военната секция на БКП, и е разнасял бомби да гърми където каже партията. Нищо, че Свилен не е Вапцаров, Варна не е Берлин, а Йохан не е поет. Важна е гюрултията, за да се мъти водата, и да може да се ловят рибоци за барикадата. Нали така, бре Свилене?

цитирай
36. svilen75 - Ама ти си бил от нагъл по-нагъл. И...
16.06.2011 13:24
Ама ти си бил от нагъл по-нагъл. Истински комуняга. Освен това си страхливец. Де го чукаш, де се пука ... ??? Какво общо има този спор с Вапцаров??? Освен това Вапцаров е един велик поет. И това, че смятам Вапцаров за велик поет не означава, че споделям комунистическите възгледи. Но ти това няма как да го разбереш с простата си кратуна. На всичкото отгоре единствения по-голям комунист от Боко е неговия ментор - Тато. Комунизма на Боко прозира най-отчетливо в неговите методите. А ти ходиш по неговите стъпки. А си страхливец, защото бягаш от това да застанеш зад думите си с истинкото си лице. Какво срамуваш се от позицията си ли??? Разбирам те напълно, всеки би се срамувал да бъде платена подлога на силните на деня. Но някои свестни хора просто не го правят за разлика от галфони като теб, синьоритата и мумията. Ти си чисто и проосто един анонимник. Една жалка отрепка.
Но явно лицемерието и двойния аршин е изначално заложен в същността на герберите - новите пребоядисани комунисти. Вчера не отложиха дебатите по искания вот на недоверие, защото дебатите не били шоу и не пречели на траура. Днес, обаче, отрязоха дебатите от излъчване в национален ефир, защото било траур. Е това, ако не е двуличие, здраве му кажи. Мижитурки. Също като теб.
Хайде, стига ти толкова, бягай да си папаш боба в милиционерския стол, може пък да седнеш на масата на Веско Маринов. Внимавай само да не ти окапе с пот чорбата, докато ти изнася серенади ;)))
цитирай
37. vmir - 37. svilen75,
16.06.2011 14:10
Ако искаше ред, а не безредие и неразбории, щеше да се държиш като гражданин и да почувстваш съдействието от страна на държавата. Няма как да създаваш само интриги и да не да не ти се налага да ядеш от плодовете им. Ти никога няма да застанеш на барикадата, защото си само един интригант и разчиташ на това някои и други недоучили младежи да ти се вържат на интригите и да се изпотрепят с приятелите си. Мизерник. Приятелите в нета и в реалността ме знаят кой съм и какъв съм. На такива като теб не дължа обяснения, но ако настояваш, ела и ще си ги получиш.
цитирай
38. svilen75 - Хаха :))) Къде да дойда? При кого? ...
16.06.2011 15:05
Хаха :))) Къде да дойда? При кого? Известно е, че анонимниците нямат адрес. Нямат име. Нямат мейл. Нямат фейсбук профил дори. Имат само един профил в блог.бг. Един илюзорен профил. Един мизерен профил. И показват само него. И по-добре, защото в действителност са още по-големи мизерници, колкото и невероятно да звучи съществуването на по-голям мизерник от интернет профил на платен драскач. Приятели в живота, хахахааа. Такива съществуват може би само в твоите фантазии. Приятели в нета - мдаааммм, може, напълно е възможно - синьоритата и мумията. Но мисля, че е по-коректно да ги наречеш "колеги". Макар, че, доколкото познавам технологията и психологията на платените драскачи няма да се учудя, ако профилите на герберсеньор, вмир и тутанкамон се окажат на един и същ човек. Няма да се учудя също така, ако зад профила "вмир" се окаже, че стоят няколко платени от Цвети ченгета, които публикуват зловонни постове на смени ... в днешните условия, в които ни управляват охранител и физкултурник всичко е възможно.
М/у другото знаеш ли как продължава израза "vmir" програмата за бързо набиране на Гугъл??? ;))) напиши "Vmir" и ще ти предложи да продължиш "вмирисано месо" :))) Хахахааааа, ама как си си измислил ника само, няма как да те опише по-добре ;))) Така, че вече няма нужда да се представяш - за всички вече е ясно какво си ти - едно безформено парче вмирисано месо ...
цитирай
39. vmir - 39. svilen75,
16.06.2011 15:53
svilen75 написа:
Хаха :))) Къде да дойда? При кого?

И да ти кажа, няма да дойдеш. Защото си въздухар и интригант. Позьор, когото няма да слушам как щял да се изправи срещу цялата полиция. Защото си посерко и си го знаеш добре. Ти просто си един зловреден паразитен бацил, който е свикнал да се възползва от всяка възможност или добросъвестност на околните. А аз не обичам такива и затова няма да посмееш да застанеш пред мен НИКОГА. Само блъфираш.
цитирай
40. svilen75 - Хаха, а защо не пробваш??? А??? :))) ...
16.06.2011 18:07
Хаха, а защо не пробваш??? А??? :))) Страх ли те е? И на всичкото отгоре пак извърташ нещата. Никога не съм казвал, че имам нещо против цялата полиция. Имам против некадърниците, които работят там. А те са много, воглаве с Цвети и Веското Маринов. Имам против платени драскачи като теб и дребни човечета, които са там само за заплата, а ги е страх да излязат публично да се борят с престъпността. Имам против интригантите, които се възползват да извъртат случаи като този с лекарите в Горна Оряховица, само за да извлекат политически дивиденти. Точно такива като теб. Много те бива в провокациите, извъртането на темата и изправянето лице в лице. Да не забравяме, че аз бях този, който освен с ника, застана зад позицията си с истинското си име, с мейла, от който може да се намери не само фейсбук профила (не, че той е нещо съществено, но все пак не съм анонимник като теб). Ако искаш ще ти дам телефон и адрес. Не ме е страх от теб. Ти си страхливеца. Споко, не го приемай като заплаха. Готов съм на физическа разправа само с по-силни или поне равностойни на мен. Подобна със слабаци като теб е под достойнството ми. На всичкото отгоре няма да се вдигна от Варна да дойда до n-тото софийско районно, в което работиш, само за да те зашлевя, имам далеч по-смислени дела за вършене. Все пак смисъла на живота ми не е да давам акъл на объркани хорица като теб, има къде-къде по-достойни, с които предпочитам да си прекарвам времето. И не става въпрос за конфликт, а за това кой е готов да застане с името си зад своите позиции. И това не си ти. Слабак!!! Не, не само слабак, а и слабоумен. Едва ли ще рабереш това, което съм написал, то за това се иска да си поне малко от малко интелигентен. Хайде, чакам следващата ти провокация, от която само ти ставаш още по-смешен.
цитирай
41. vmir - 41. svilen75,
17.06.2011 09:05
Знам, знам. За една командировка Варна – София и обратно си готов да донесеш тук страхливата си физиономия и пилешкото си телосложение за да ми кажеш, че всъщност имаш най-положително отношение към полицията и държавата, даже и към Веселин Маринов. А глупостите ги ръсиш, от грижа да не се отпускат и да продължават все така, нали? И ако има кой да те слуша, ще разкриеш какъв чутовен патриот се криел в твоето отпуснато и атрофирало от пестене на умствени и физически усилия тяло, ама ние не сме знаели.
цитирай
42. svilen75 - Освен, че обижда някой друг да ра...
17.06.2011 11:09
Освен, че обижда някой друг да разбра какво иска да каже вмира??? Спокойно, хора, не се притеснявайте, че не разбирате, проблемът не е във вашия телевизор, то и вмир едва ли знае какво точно е искал да каже ;) Той по принцип не знае какво иска да каже.
Но за сметка на това има тяло като на Аполон (в което дълбоко се съмнявам). И въпреки това е един страхливец, който е готов да извърти по всякакъв начин разговора, само и само да не застане с истинското си лице зад своите думи.
цитирай
43. vmir - 43. svilen75,
17.06.2011 22:04
По-як съм от Бойко Борисов, и изобщо не съм милостив като него. Ако бях на негово място, до сега да те е отнямало.
цитирай
44. svilen75 - Ха. . Хаха. . . хахахааааааааа :))) ...
17.06.2011 23:07
Ха .. Хаха ... хахахааааааааа :))) Ееей, ти си бил много забавен, хахахааа :) Искренно ме разсмя :) Само дето Бойко хич не ми е критерий за "якост", ама карай ;) Но ти все пак внимавай да не те чуе (прочете), че ще вземе да се засегне и да ти спре кранчето ;) :)))
цитирай
45. vmir - 45. svilen75 - Ха. . Хаха. . . хахахааааааааа :))) ...
18.06.2011 09:55
svilen75 написа:
Ха .. Хаха ... хахахааааааааа :))) Ееей, ти си бил много забавен, хахахааа :) Искренно ме разсмя :) Само дето Бойко хич не ми е критерий за "якост", ама карай ;) Но ти все пак внимавай да не те чуе (прочете), че ще вземе да се засегне и да ти спре кранчето ;) :)))


Ако аз ти бях Премиер, изобщо нямаше да ти е весело на душата, защото щеше да ти се налага да бачкаш, вместо да дрънкаш глупости.
цитирай
46. svilen75 - Охо. Разликата м/у мен и теб е, че аз ...
18.06.2011 14:41
Охо. Разликата м/у мен и теб е, че аз отделям от свободното си време, за да пиша. При това иразявам гражданската си позиция. А на теб това ти е работата, Бойко з атова ти плаща. И пишеш по неговата програма за провокации и манипулиране на общщественото мнение.
цитирай
47. svilen75 - И все пак не забравяй, че не си пре...
18.06.2011 14:43
И все пак не забравяй, че не си премиер, а си подлогата на премиера ;) Толкова си калпав, че дори Бойко не можеш да стигнещ ;)
цитирай
48. vmir - 47. svilen75,
19.06.2011 09:13
svilen75 написа:
Охо. Разликата м/у мен и теб е, че аз отделям от свободното си време, за да пиша. При това иразявам гражданската си позиция. А на теб това ти е работата, Бойко з атова ти плаща. И пишеш по неговата програма за провокации и манипулиране на общщественото мнение.


В нета не казват за теб, че пишеш безплатно и от гражданска позиция, обратното - свидетелстват, че цял живот си си изкарвал прехраната като лъжливото овчарче. Посочват и друго име на самоличността, която се опитваш да пробуташ за своя, за да избягаш от мръсотиите си. Вярвам им, защото това обяснява защо толкова много ти се иска и аз да бях подлец като теб. Има защо да ти липсва старото време, има защо да плюеш по Бойко, но ако той не беше държавен мъж, а келеме като теб, сега нямаше да се правиш на друг.
цитирай
49. svilen75 - Моля, моля??? Ти май освен глупак си ...
19.06.2011 23:18
Моля, моля??? Ти май освен глупак си и луд. хахахааааа
Май скоро не само ще гледаш профила ми в нета, ами ще се запознаеш и на живо ;)
Келемето е Бойко, то се вижда. Лошото е, че има и по-големи келемето от него - а именно ти.
цитирай
50. vmir - 51. svilen75,
20.06.2011 18:52
svilen75 написа:
Моля, моля??? Ти май освен глупак си и луд. хахахааааа
Май скоро не само ще гледаш профила ми в нета, ами ще се запознаеш и на живо ;)
Келемето е Бойко, то се вижда. Лошото е, че има и по-големи келемето от него - а именно ти.


Първо научи какво означава думата, пък после се прави на отворко. Обсъждането на бабаитлъка ти мисля, че вече го изчерпахме, без да си го оправдал или показал наяве.
цитирай
51. svilen75 - Келеме. . ., калпав - все тая ;) ...
20.06.2011 19:01
Келеме ..., калпав - все тая ;)
Кой, кой е се вижда ясно. Всеки може да види кой съм и какво съм писал в нета. Докато ти си един виден анонимник ;)))
цитирай
52. vmir - 53. svilen75,
20.06.2011 20:28
svilen75 написа:
Келеме ..., калпав - все тая ;)
Кой, кой е се вижда ясно. Всеки може да види кой съм и какво съм писал в нета. Докато ти си един виден анонимник ;)))


Поради калпавост е само хипотетична причина, понеже смисъла е нищожен, незначителен човек. Като теб - дето си мислиш, че като повтаряш лъжите си, те ще станат истини, а не проумяваш, че се доказваш като лъжец, какъвто са те разкрили другите.
цитирай
53. svilen75 - Келеме е парче земя, на което ник...
21.06.2011 01:06
Келеме е парче земя, на което никаква култура не расте така, както на нормална почва, тази земя не дава никакъв добив. В преносен смисъл се използва за некадърен човек.
Ето какво казва и тълковния речник: "Поле, празна местност.
прен.Човек който е празноглав."
Така, че моето определение е по-коректно от твоето. Отново. Макар, че първи ти използва думата.
Но да минем нататък. Вече във втори коментар пишеш гнусни инсинуации, че съм лъгал някога, някъде, някого си. Това са пълни лъжи. Това са гнусни инсинуаци, привични на комунистите, Бойко и неговите гъзолизци, т.е. такива като теб. Лъжел съм бил. Кого? Кога? Какво? Нищо не казваш. не казваш, защото лъжеш. Крадеца вика "дръжте крадеца"- един много обичан от такива като теб прийом. Дай доказателства или се скрий.
За твоето мнение ми е през оная работа. Ти сам си знаеш, че лъжеш. Ти сам си знаеш, че си едно КЕЛЕМЕ. А за другите, които четат тези коментари е очевидно кой е лъжеща и интриганта - аз или ти. Факт е, че аз си написах електронната поща, с която съм регистриран във всички форуми и сайтове. Може да се види какво съм написал и кога. И заставам зад всяка своя дума, не се срамувам от нищо, казано от мен. И доказвам това като заставам зад профила си и всички мои позиции. И най вече - с истинското си име. За разлика от теб. Ти си само един ник. Един срамуващ се от себе си човек. Един анонимник ...
цитирай
54. vmir - 55. svilen75,
21.06.2011 10:37
Лъжеш повече и от дърт циганин. Ако имаше позиция, нямаше да заблуждаваш за самоличността си с фалшиви профили. Предостатъчно време ти отделих, за да продължа да си губя времето с нищожно същество като теб, неспособено дори на позиция. Един ден сам ще се удавиш в собствените си плювни.
цитирай
55. svilen75 - Позицията ми е ясна и съм я изразявал ...
21.06.2011 11:26
Позицията ми е ясна и съм я изразявал не един път. Всъщност и твоята е ясна. Не знам, обаче дали наистина си убеден в нея или си платен клакьор. ННе знам и кое от двете е по-лошо - че си заблуден или че си подлога.
Кога съм лъгал за самоличността си? Дай доказателства. Защото, ако не дадеш се оказва, че лъжеца не съм аз, а ти. Ти си бил и голям наглец, хахаха, но вече всички го разбраха. Дъртия циганин си точно ти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gerbsenior
Категория: Политика
Прочетен: 1810660
Постинги: 610
Коментари: 1666
Гласове: 3891
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031