Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2011 14:04 - БОЙКО БОРИСОВ - документ...
Автор: gerbsenior Категория: Политика   
Прочетен: 4615 Коментари: 6 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

20.06.2011 г.

          

image Министър-председателят Бойко Борисов по актуални политически теми 20 юни 2011 | 08:42 | БТВ, „Тази сутрин” Начало / Мнение Бойко Борисов, министър-председател на Република България

Водещ: Добро утро, г-н Борисов.
Бойко Борисов: Добър ден.
Водещ:Да започнем директно с въпросите, които пряко засягат хората. От първи юли или от първи септември възнамерявате да увеличите минималната работна заплата от 240 на 270 лв.?
Бойко Борисов: Тази седмица или следващата, когато се съберат тристранката, след това минава през МС. Като технологичен срок не мога да кажа, но по най-бърз начин след като преминат тези процедури, след като се разберем с тях- така е по закон и ще бъде увеличено на 270 лв.
Водещ: Пенсиите? Само вдовишките ли последно скачат?
Бойко Борисов: Само вдовишките- това са за около 700 хил. души- те с около 1/3 и а годишна база това ни е около 100 млн. допълнително. Като сложим и 30 млн. за минималната работна заплата- стават 130 млн. и долу-горе с толкова ще е плюсът в икономиката на страната. Това са възможните.
Водеща: Вдовишките и минималните пенсии?
Бойко Борисов: Не, минималната заплата и вдовишките пенсии. Г-жо Цолова, слушайте ме, за да го кажа и да не прекъсвате. Минималната работна заплата на 270 лв. и само вдовишките пенсии, за съжаление. Това са възможностите на държавата.
Водещ: Преди изборите възможно ли е по-добра възможност да има?
Бойко Борисов: Не, изборите в случая нямат никакво значение и моля да не се спекулира. Точно обратното. Много би било добре предизборно да вдигнем всички пенсии – това значи аз да постъпя по същия начин като Станишев с държавата, а това е пагубно. И като видяхте какво следва след половин или една година, ако се постъпи по този начин като в Гърция, аз няма да го направя. Продължаваме до края на мандата ни и се надявам, че ще вдигнем и минималните пенсии. Сега това са възможностите на държавата. Много ми се иска да не е така, много ми се иска да го направим. Бъдещето на държавата ми е по-мило.
Водещ: Не стигат ли приходите? НАП, „Митниците”? В НАП имаше заявка, че Красимир Стефанов ще бъде махнат, ако не се справи до месец или два?
Бойко Борисов: Не знам от кого е.
Водещ: Заявката беше на г-н Дянков, че ще махне Красимир Стефанов, особено констатацията за разпъване на чадъри над бизнесмени.
Бойко Борисов: Дянков каза, че е недоволен от събирането н някои приходи от ДДС.
Водещ: И?
Водеща: което е камъни в градината на Красимир Стефанов?
Бойко Борисов: Според вас, ние не може да критикуваме никой служител,защото когато го критикуваме или кажем, че от някой искаме повече, това значи, че му хвърляме камъни в градината?
Водещ: Обикновено го сменяте. Това беше казано, че който не издържа на темпото, си отива. Затова питаме дали след серията от промени ,които направихте, ще има и още?
Бойко Борисов: Да, затова съм го викал г-н Стефанов, говорил съм с него, казал съм, че всеки ден, където и да отида, включително и вие, ме питате кога ще вдигнем пенсиите и заплатите. Само че за да ги вдигнем, първо, трябва да имаме повече приходи. Крайно време е тези приходи да не са само от данъци, а да заработи и икономиката. Затова през тази седмица вие видяхте, а и през миналата, колко много направихме, за да се увеличат приходите в следващите години от други дейности.
Водещ: Вотът на недоверие беше на тема антикризисните мерки, с управлението. Вие дори не отидохте.
Бойко Борисов: То е несериозно, за това. Аз не искам да се отнасям несериозно към българския парламент. Почти всеки петък съм там да отговарям на, някой път, безумни питания.
Водещ: Например?
Водеща: Последният път, когато български депутат ви води в НС по безумна причина?
Бойко Борисов: Последният път беше нещо, свързано с доклада на ЕК и някаква приятелка на Яне или кой беше там, с някакъв анонимен сигнал без да си каже името, аз трябваше да стоя да отговарям.
Водещ: Предпочитате да не ходите?
Бойко Борисов: В такива случаи по-добре да си гледам работата. В същия ден открихме музей. Между другото, всички, които са били в спорта, а и вие може би знаете, че по времето на социализма до 1990 година имаше една перла- това е „Спорт Палас”- огромен комплекс, където се подготвяха олимпийските шампиони- не само на България, но и на бившия Съветски съюз, на ГДР, беше ковачница на шампиони. 22 години беше изоставена в безобразно състояние. Вчера я направихме така. Може да питате вашите колеги. Съжалявам, че БТВ не отразява нещата, които правим.
Водещ: напротив, показахме в аванс спортната зала, която още не сте открили в София. Цял половин час отделихме. Към хубавите неща сме с отворени очи.
Бойко Борисов: Тя не е само в София. Вчера ви казвам, че открихме стадиони, алеи.
Водещ: Знаем това, видяхме го в прегледа на печата. Така е.
Бойко Борисов: Но не го видях по телевизията и затова използвам случая сега да го кажа, че и вашите зрители, които не гледат други телевизии, да знаят, че за над 10 млн., които си спестихме от Спортната зала в София, щом сте я давали и си възстановихме този прекрасен комплекс, в който от първи август има записани маса отбори, които искат да се подготвят.
Водеща: Поздравления за това. Знаете, че не важно нещо да се види по телевизията, важно е да заработи, да бъде активно, да се е случило.
Бойко Борисов: Именно затова пък използвам случая да кажа какво съм направил, какво направиха колегите от Варна.
Водещ: Разсеяхте мъглата, както четем днес заглавие във в. „Стандарт” около минималната работна заплата и около пенсиите ,които ще бъдат само вдовишките увеличени някъде през септември.
Бойко Борисов: Вдовишките пенсии са за 700 хил. души. Това са за тези хора ,които са загубили едната си половинка и животът им е най-тежък. Повтарям. Ако беше предизборно и ако беше това, което ми се иска, извинявам се на всички, че не мога да го направя, но то не е, защото не желаем. Толкова са възможностите на държавата и ако не го съзнаем, не е хубаво да го кажа, за моя радост, имаме много нагледен пример- от едната страна на границата е Гърция, всеки може да отиде да види Румъния – и ще види подобни на са държави как се тресат и стигат до банкрут. А ние запазихме най-ниските данъци в ЕС.
Водеща: Г-н Борисов, само да кажа, че публиката, която ви слуша в момента, няма да приеме сравнението между България и Гърция поне по начин на живот – и заплати, и пенсии в Гърция какви са получавали.
Бойко Борисов: Да направим като в Гърция и да вдигнем за 2-3 години пенсиите и заплатите и след това улиците да ни се облеят в кръв, да ни банкрутира държавата. Само че на Гърция има кой да й се притече на помощ.
Водеща: Искам да кажа ,че българите никога не са живели като гърците толкова добре. В пъти стандартът ни беше по-нисък от този в Гърция.
Бойко Борисов: Ето до какво води това.
Водещ: По-добре по-бедно, но по-сигурно, така ли?
Бойко Борисов: Разбира се, ще видите в следващите месеци световните кредитни агенции, надявам се и докладът на Брюксел, какви оценки ще даде за България и какви са оценките за другите европейски страни.
Водещ: Какво очаквате от този доклад?
Бойко Борисов: Надявам се да е добър.
Водещ: Какво очаквате да даде като оценка в частта за правосъдие и вътрешен ред? Знаем, че се пазите, поне на думи, от намеса в независимата съдебна система, но там гори един огън. Има едно внушение, включително и в карикатури, в подписки, че ГЕРБ са назначили един спорен човек за председател на най-големия съд. Имате ли коментар? Четем, че ВСС ще бъде затрупан с sms-и и дори са им публикувани мобилните телефони, за да си подадат оставките, заради избора на г-жа Янева.
Бойко Борисов: Аз съм много щастлив, че най-накрая се разбра, че се избира съдия.
Водеща: Не е за първи път. Ще откажете да влезете в детайлите на тази ситуация и много сериозните съмнения ,критикувани от вашето правителство и лично от Цветан Цветанов за конфликт на интереси и задкулисни игри в съдебната система?
Бойко Борисов: Аз не знам за такива. Просто се радвам, че веднъж, един човек, който с вътрешния ни министър от ГЕРБ, за 22 години хилядите съдии и прокурори казаха ,че е близък на ГЕРБ. Нека да уточним в какви други ситуации, защото така се правят внушения. Нито съм ги критикувал другите....
Водещ: Пенгезов го харесахте като назначение, така ли?
Бойко Борисов: Не съм критикувал никой. Дори преди 5-6 дни Пенгезов ми се обади и обещах да се видим, но много работа имаше, че не остана време. Сигурно тези дни ще го видя.
Водеща: За какво ви се е обадил?
Бойко Борисов: Искаше среща с мен. Преди месец или два пак беше при мен. Вече почва да ми омръзва да се внушават на хората неща, които не са верни. ВСС е избран от БСП, ДПС и НДСВ. Когато дойдохме на власт казахме: ще го оставим да си изкара мандата. Дори сега казах на колегите от ГЕРБ новите две квоти да ги предложат на „Атака”, на независимите, на някой друг да предложи, за да знам, че в този ВСС ние не сме предложили никого. Те взеха едно такова решение, което е лично тяхно, а вие ме питате с какво сме повлияли. Нали това са назначенията на Тройната коалиция досега.
Водеща: Като стана въпрос за „Атака”, може ли...
Бойко Борисов: Какво искате да внушите? Тази г-жа Янева се познавала с Цветанов. Ако не се познава с Цветанов, а се познава с Румен Петков? Защото аз мога да изброя поне 10 съдии такива.
Водещ: Дайте пример, за да бъде справедливо, според вас?
Водеща: Които се познават с други политици.
Бойко Борисов: Председателят на ВАС.
Водеща: ВАС? С кого се познава?
Бойко Борисов: Тя е добра позната на Румен Петков, но аз не виждам нищо лошо в това. Тези хора се познават с всички нас по някакъв начин. Аз познавах Пенгезов.
Водеща:По един такъв въпрос. Споменахте „Атака” преди малко и за рязко ще сменя темата.
Бойко Борисов: Надявам се повече да не ме питате и да е станало ясно, че с ВСС и техните назначения ГЕРБ няма нищо общо.
Водеща: Проследихте ли ситуацията около отцепилите се и напуснали парламентарната група на „Атака” депутати, които се оказа о техни думи, че те са работили в НС година и половина в състояние на зависимост, смятайки, че са гаранти по една сериозна сума и за български депутат от 300 хил. лв. по договори с офшорни фирми, пет на брой, по които никъде по документи не стои името на висш функционер на „Атака”, камо ли на лидера Волен Сидеров. Така или иначе се оказва ,че български депутати, по думите на другите им колеги, работят в състояние на зависимост, което е много тревожно?
Бойко Борисов: Не се меся в работите на другите партии. В ГЕРБ няма такива депутати, ГЕРБ са избрани по демократичен начин, издигнали са ги структурите и аз се гордея с това. На всеки един от депутатите на ЕРБ му благодаря за това, че онзи ден така подкрепиха правителството в НС. Какви ги вършат в другите партии- ми мисля ,че преди известно време и за РЗС показваха напусналите, както в „Атака”, нали?
Водеща: Така беше.
Бойко Борисов: Ясно е, че нещо не е наред. Затова има прокуратура, която в случая ще направи необходимите проверки и ако има нещо нередно, ще го санкционира.
Водеща: Всичко ли е наред с един депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов, за когото се оказа, че е получил около 130 хил. лв.пари от консултации с фирми, които се занимават с дейност, далеч от неговата тясна специалност гинекологията. Застрахователно и охранително дело –оказва се ,че той е консултирал такива хора. В това може да няма нищо нередно, но нередно е, че не се е регистрирал по ДДС, защото е надвишил сумата от 50 хил. лв. и не е декларирал тези пари.
Бойко Борисов: Аз говорих с него вчера ,защото го проучих това. Той твърдеше пред мен, че нито едно от тези неща не е вярно и му казах да отива в Канал 3, при Сашо Диков, където да обясни какво е направил, защото при него му бяха задали този въпрос.
Водещ: Защо го пратихте там, защо не го пратихте при нас?
Бойко Борисов: Защото там бяха питали.
Водеща: И ние, мисля, че сме го канили
Бойко Борисов: искате ли утре сутрин да дойде?
Водещ: Да.
Водеща: Да
Бойко Борисов: Утре ще дойде.
Водещ: Благодаря за това съдействие.
Бойко Борисов: В момента с такава радост бих говорил колко пъти повече, около 1,5 млрд.-2 млрд. в условията на криза, влизат в българската инфраструктура, с много по-голямо удоволствие бих коментирал какво правим в екологията, която г-жа Цолова знам, че е интересува много. Ако й прави впечатление всяка седмица откриваме пречиствателна станции и колектори, което прави Българското Черноморие и българските реки, българските градове европейски градове. Говори ми се по такива теми. Вече ми омръзна да ви кажа какво направил депутатът от „Атака”, от РЗС.
Водещ: Коя тема най-много ви омръзна? Понеже ги класирате, че са ви писнали някои теми, но няма как – медиите питат и за неприятни неща.
Бойко Борисов: Питайте ме веднъж, два пъти, три пъти. Но вашите репортери ме питаха по тези теми и вчера, и онзи ден, и преди това.
Водеща: Като ви видят все нещо трябва да ви питат, пък често ви виждат- не се сърдете.
Бойко Борисов: Всеки ден откриваме по минимум два обекта. Така съм обещал на опозицията, за да виждат хората. По-публично и по-открито от това няма. Откриваме по два-три обекта на ден, за да могат хората да видят какво прави правителството
Водеща: Стана въпрос за инфраструктура. Тя е основно в ръцете на министъра на регионалното развитие и благоустройството, много харесван български министър, който не е член на ГЕРБ. Много хора разпознаха в него анонимната визитка, която направихте на кандидата за президент.
Бойко Борисов: Вие много ми напомняте на вица за краставицата. Казахте за инфраструктурата, но най да ви питаме сега той дали няма да е кандидат за президент.
Водещ: Като питаме за кандидат президента, дайте да кажем и за инфраструктурата. То и в обратен вариант важи за краставицата. Обяснимо е това любопитство и е справедливо за избирателите за знаят достатъчно рано.
Бойко Борисов: Не е така, защото по инфраструктурата на страната се избиват хора, не идват туристи, не идват инвестиции,защото никой не иска да кара по тези тесни селски пътища.
Водещ: Видя се, че трагедии стават, за съжаление, и на магистрали. Да не отварям тази тема. Никой не оспорва нуждата от магистрали.
Бойко Борисов: То трагедии стават и на „Хийтроу” понякога, но това не пречи хората да си развиват летищата, пристанищата и пътищата.
Водещ: Дайте още малко за краставицата. Вие категорично заявихте ,че няма да сте кандидат за президент. Въпросът е дали може да си промените решението?
Бойко Борисов: На 4-5 септември ще кажем нашия кандидат, защото до тогава имам друга работа.
Водеща: Обявяването на вашия кандидат ще попречи на работата му сега, ако това евентуално е Росен Плевнелиев, който е успешен, харесван и некритикуван български министър.
Бойко Борисов: Аз имам доста такива министри, така че...
Водещ: Министър ли ще е кандидатът за президент...
Бойко Борисов: Тема, която казах ,че ще я коментирам през септември.
Водещ: Защо се държим по такъв несправедлив начин към хората, които имат право да знаят по-отрано? Знаете световната практика?
Бойко Борисов: Защото световната практика е друга. Всеки един тим, а изборите са едно състезание на политици, прилага своя тактика кога ,по какъв начин и как да подходи. В САЩ две години преди избори започват предизборната кампания. Те влагат 1 млрд. долара, това струва предизборната кампания.
Водещ: Вие от какво се опасявате – от компромати ли, че криете толкова кандидата?
Бойко Борисов: аз искам да използвам максимум неполитизирано време да работи правителството. В момента ,в който обявя кандидат, който и да е той, аз мен ви казах, че няма да се кандидатирам, за да мирнете, да спрете да питате...
Водеща: Това мисля, че стана ясно.
Бойко Борисов:... и септември месец, имаме до 23 октомври 1 месец време, тогава да политиканстваме.
Водещ: Поне за София за Йорданка Фандъкова сигурно ли е? Понеже Цветан Цветанов имаше изказване ,че това е безспорния фаворит или нещо от този род. За вас тя безспорен фаворит ли е за кметските избори, които остават в сянката на президентските напоследък? Поне там дайте малко светлина.
Бойко Борисов: Знаете ли защо е така? Ако искате, експеримент да си направя. Да кажа, че ще се явя на президентските избори и веднага ще кажат, че местните са по-важни. За нас, за ГЕРБ са важни и двата избора, но много по-важен за нас, за населените места, за работата му с правителството са местните избори. Затова много внимателно - имам и положителен, имам и негативен опит- затова много внимателно използвам времето в момента да подбирам общинските съветници, да анализирам кой какво е правил през тези години, докато 4 години имахме кметове.
Водещ: Лично ли ги одобрявате и разглеждате- като имена, като номинации?
Бойко Борисов: Не само ,че ги одобрявам. Когато трябва да се махват, или да се зачеркват в листите- това на мен най-ми отива да го правя.
Водещ: Т.е. вече върви този процес за подбор на черновите?
Бойко Борисов: Много ме интересува какво са свършили за 4 години. Понеже имам много информация като пътувам- дали са рибари, дали са обикновени хора, баничари- вчера с едни много симпатични хора се запознах и научавам много интересни неща от тях. И с опита, който имам и това, което знам, спокойно мога да взема решение.
Водещ: За изборите каква цел си поставяте Какъв процент или в какъв брой общини- вероятно имате и такива сметки, което е обяснимо, за да кажете оптимален и максимален вариант, на който разчитате, според вашите амбиции? За местните избори говорим.
Бойко Борисов: В големите градове трябва да бием задължително.
Водещ: Всички обсластни?
Бойко Борисов: Естествено ние ще искаме във всички областни, но има някои, където имаше не лоши кметове от други партии и там ще е трудно.
Водеща: Трябва да вървим към финал. Един такъв последен въпрос. Казахте ,че освен Плевнелиев има и други министри, които не са критикувани и с които вие можете да се похвалите. Кои са те? Кои са безпогрешните- очевидно визирате добрата работа на Министерство на екологията, Нона Караджова?
Бойко Борисов: Започвам с двамата си вицепремиери- и Цветанов, и Дянков работят добре.
Водещ: Най-много негативи имаше заради Цветанов и най-много скандали от началото на управлението. Това го прави непоклатим във вашите очи обаче, така ли е?
Бойко Борисов: Резултатите, които дава са непоклатими.
Водещ: Присъдите, влезли в сила, знаете колко са, затова ви питахме и за съдебната система.
Бойко Борисов: Присъдите, особено по няколко от делата за отвличанията, за поръчковите убийства вървят много добре. Така че ще има тежки осъдителни присъди, убеден съм от това, което ме информира. Двата вицепремиери, Марга Попова след като вчера и Венецианската комисия хареса закона ни за конфискуване на имущество, придобито по престъпен начин и влезе в НС, Нона Караджова, Миро Найденов.
Водещ: Земеделският ви харесва? Икономическият- имаше там очаквания, че ще го смените, заради многото жълти картони? Без червен до момента.
Бойко Борисов: Само един жълт има, нека да не пресилвате ситуацията и беше ясно и точно казано защо. От сега ви казвам- не сме откривали нова подстанция – за „Слънчев бряг” другата неделя, мисля на обяд, откриваме до Сливен подстанция, която да има нормално подаване на ток за целия този комплекс, който миналата година на два пъти заради старата инфраструктура изгасваше токът. А сега ще има нова подстанция.
Водещ: С „Белене” какво става?
Бойко Борисов: Нали брояхме министри, ако искате да продължим. Вежди прави три музея в момента, справя се отлично. Ники Младенов- вчера това, което направи- да върнем българския медик със семейството му- 2-3месеца всеки ден сме правили какви ли не опити. Така се зарадвах онзи ден Ники Младенов като ми звънна и ми каза, че е на летището в Париж, не може да си представите.
Водещ: Не сте ли безкритичен към цялото си управление? Не казахте за нито един, че не се справя, че има пропуски?
Бойко Борисов: Който не се справя, го сменям.
Водещ: За „Белене” искахме да ви попитаме.
Водеща: За „Белене” ви попита Виктор и отиваме към финал.
Водещ: Изтича срокът на споразумение 12, ако не греша. Споразумение 13 ще има ли, когато руснаците ни притискат, за да дадем отговор ще има или не централа. Да не стане на арбитраж да увехнем с около 1 млрд.санкция?
Бойко Борисов: Искам пак да повторя за хората с къса памет. Когато през 2005 година подписват договора, имам предвид Тройната коалиция, начело с Първанов, си дават с руснаците 1 година срок, през тази година да изчистят всички подробности, включително и финансови и да подпишат такъв контракт. Само че, както във всяка друга област, те не го правят и оставят всичко на нашето правителство.
Водещ: Кажете за срока.
Бойко Борисов: Как да го кажа, без да обясня?
Водещ: Помним обясненията.
Бойко Борисов: Не, не помните- иначе не бихте го задавали. Иначе въпросът ви щеше да бъде формулиран така- след като Тройната коалиция и Станишев след третата първа копка заробиха държавата и вие сега трябва да отивате на арбитраж в Париж и затова ви притискат руснаците...
Водещ: Ще ни изядете хляба, г-н премиер.
Бойко Борисов: Така би трябвало да се зададе въпросът. Изтича срокът. Министър Трайков преди няколко дни ме информира ,че ще пусне писмо за три месеца удължаване на срока за провеждането на всички останали и срес-тестове, да влязат и новите изисквания за атомна централа. Мисля, че тази седмица, която идва, във Виена ще бъде срещата на енергийните министри. В тези три месеца да се изчистят всички проблеми, които повтарям, е трябвало през 2006 да се изчистят. Толкова по този въпрос. Ако не се съгласят руснаците, отиваме на съд. За съжаление, от 2005 досега не са си мръднали пръста.
Водещ: Могат да ни осъдят за огромна сума. Потвърждавате това?
Бойко Борисов: В противен случай трябва да направя така, че да заробя огромна сума, която после да плащат поколенията.
Водещ: Само нещо последно, което забравих да попитам.
Бойко Борисов: Нали схванахте какво казах- в единия случай ще са 600 млн.- 700 млн. евро, в другия може да се окажат 6-7 млрд. евро. Това ми е оставил Станишев.
Водещ: Като казахте Тройната коалиция, да се върнем на президентските избори. Да ви питам...
Бойко Борисов: Септември ви казах, че ще говоря един месец за това.
Водещ: Вярно ли, че сте казал, че Симеон Сакскобургготски е много подходящ за президент или това е някаква шега?
Водеща: Не мога да повярвам, че сте го казали.
Водещ: Това шега ли е?
Бойко Борисов: Съжалявам, трябва да четете повече. Вие като журналисти знаете, че ако едно изказване му вземете едно изречение, то има един смисъл. Ако го прочетете от начало до край, то има друг смисъл. Когато аз обясних на вашия колега, че навремето, когато се правеха закони срещу личност- примерно за президентския пост срещу Царя, срещу мен и Софиянски за кметския пост- те бяха правени срещу хора. Казах, че няма по-подготвен от Царя. Тогава Костов и Стоянов направиха такава промяна, за да не може ой да се кандидатира за президент и той стана премиер.
Водещ: Обещавам да прочета това интервю. Много ви благодарим
Бойко Борисов: И другото, което казах, е, че и днес няма извън България по-рейтингов политик от Царя. Няма среща- дали е канцлерът на България, дали е премиер, да не говорим за Брюксел като отидем и да не ни питат какво прави той.
Водещ: Какво казвате, че прави той?
Бойко Борисов: Казвам: добре е, гледа си имотите, гледа си внуците, това казвам. Аз съм честен.
Водещ: Затова и ние питаме.
Бойко Борисов: Затова на Ани й казвам, че в случая съм го казал по този начин. За съжаление, с влизането си в Тройната коалиция и оставането в нея, Царят не може от гледна точка на ГЕРБ не може да бъде подкрепен или издигнат от нас. Има безспорни качества за това.
Водеща: Благодаря ви, министър-председателят на България Бойко Борисов в ефира на БТВ.



Гласувай:
13



1. bulgarianation - Пълен провал
20.06.2011 19:26
пълен провал е всичко.
Хората го избраха,защото обеща възмездие.
Нито има сили,нито желание нито е в правомощията му да го направи!!!
Герб е една сбирщина от комунисти за съжаление.

Не им вервайте!!!
цитирай
2. d3bep - Принципно на умните хора. Стено...
20.06.2011 23:50
Принципно на умните хора.

Стенограмите на бойковите речи са чудесни, ама след като ми се повръща като ги чувам в оригинал, не виждам що да ги чета в лошо форматирано копие....
Надявам се поне да плащат добре.

Ако плащат, иаз мога да пусна един блог със стенограми.
И без тва ефектът е обратен.
цитирай
3. dalida - Всички мразят ГЕРБ.
22.06.2011 07:23
Но, какво ще се случи, ако отново на власт се върнат крадливите социалисти - евреи - Станишев ( майка му е руска еврейка), Овчаров и дружките им в " елита на евреите" - (справка интернет - кодова дума - станишев). Дали ЕС няма да спрат европейските пари отново? Тогава няма да има пари от тях за инфраструктура, нито пък за земевладелците, нито пък за болнична помощ - как мислите,а? Дали България ще прокопса с еврейско правителство отново?
цитирай
4. d3bep - Споко, изборите идват, асфалта ...
22.06.2011 11:15
Споко, изборите идват, асфалта няма да ви спаси.
цитирай
5. bojo12345 - Б.Борисов-е кукла на конци
22.06.2011 16:11
ДС му дърпа поводчетата.Защо той не изкаже личното си становище за Лъчезар Иванов ,а му дава възможнос да хвърля прах в очите на хората.
За да мине време и да се намери начин нещата да де замажат ли?
От доклада на американския посланник точно се описва колко стува Бъйко,ама трябва да се чете!!!
На предстоящите избори ще си проличи!

цитирай
6. megafon - Припомни си управлението на
23.06.2011 19:25
bulgarianation написа:
пълен провал е всичко.
Хората го избраха,защото обеща възмездие.
Нито има сили,нито желание нито е в правомощията му да го направи!!!
Герб е една сбирщина от комунисти за съжаление.

Не им вервайте!!!

триглавата ламя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gerbsenior
Категория: Политика
Прочетен: 1810740
Постинги: 610
Коментари: 1666
Гласове: 3891
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031