Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2011 09:32 - Защо телевизия БиТи Ви отказа да информира зрителите за резултатите от дебата "Плевнелиев - Кунева - Калфин"?
Автор: gerbsenior Категория: Политика   
Прочетен: 6287 Коментари: 12 Гласове:
1

Последна промяна: 17.10.2011 09:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
17.10.2011
            

Защо телевизията  BTV    отказа  да  съобщи резултатите от

                         дебата „Плевнелиев – Кунева – Калфин”?

                И  защо днес Цолова-та  и оня  там,  Николаев, поканиха

               за  коментатори Кънчо-то  Стойчев  и  Цветозар  Томов?

         Плевнелиев -  Попова  победиха на  дебата  своите  конкуренти  по  най-убедителен  начин.

        Победиха  с  резултат  2:1 всеки  от  тях  поотделно.

        Това  си  беше стрес  и  шок  за манипулаторите  от  тая телевизия. И  те, лишени  от  възможност  да подменят  резултатите, отказаха  да  информират  повече  от  един  милион  зрители какви  са получените  резултати.

         Отказаха при  положение,  че  Цолова-та  с изключителен  апломб обяви  преди  началото  на  дебата, че  това  е  тяхна  собствена  инициатива,  с  която изненадват  даже   самите участници  в  дебата.

         Затова  тая  телевизия е ненавиждана  и  омразна  на  зрителите;  ненавиждана  и  омразна  е, защото  непрекъснато  иска  да  прави  манипулации;  нищо  чудно  скоро и тези  двамата водещи  да  споделят  съдбата  на  Бенатова...

         А  тая   сутрин,  представете  си,  Цолова-та  и  Николаев  поканили  вкупом Кънчо-то  Стойчев  и Цветозар  Томов. Поканили  най-отявлените  и  лишени от  всякаква обективност противници  на  Бойко Борисов,  Плевнелиев  и  Попова да  коментират  резултатите  от  дебата!?

         Отраден  е  обаче  фактът,  че  зрителите изобщо не  вярват  на  тая  телевизия  и  не  се  повлияват  от  нейните  манипулации.

          Язък  им  за  парите,  които  хвърлят...






Гласувай:
8



1. asthfghl - ...
17.10.2011 11:03
Не го гледах, но когото питах, все отговорът беше един: Плевнелиев загуби дебата. Казаха ми го и неутрални хора, и дори отявлени фенове на Бойко. Това е поредното доказателство, че колкото очи - толкова интерпретации.
цитирай
2. gerbsenior - Защо ли трябва да обяснявам?
17.10.2011 12:35
Резултатът от един ПУБЛИЧЕН дебат, състоял се пред очите на повече от един милион зрители НЕ Е И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪПРОС НА ЛИЧНО МНЕНИЕ.
Това е просто РЕЗУЛТАТЪТ на зрителите-избиратели и толкоз!
Всякакви лични субективни мнения нямат никакво значение пред лицето на съвкупния резултат.
Който не разбира това, да не наблюдава ИЗМЕРВАНИ дебати, а да се прави на художествен критик в художествени изложби...
цитирай
3. asthfghl - 2.
17.10.2011 13:15
Резултатът на зрителите - избиратели е именно резултатът от техните лични, субективни виждания по един въпрос или друг. Смятам знаеш как точно действат обществените нагласи. Именно субективното мнение на избирателя диктува изборните резултати, а не някакви математически формули.
цитирай
4. анонимен - asthfghl , Уважаеми
17.10.2011 16:35
asthfghl написа:
Не го гледах, но когото питах, все отговорът беше един: Плевнелиев загуби дебата. Казаха ми го и неутрални хора, и дори отявлени фенове на Бойко. Това е поредното доказателство, че колкото очи - толкова интерпретации.


Мен би ме било срам да напиша личен коментар по чуждо становище за факт, който не познавам /не съм гледал/
Още повече, когато е в противоречие с логото на блога Ви.
Дано И не гласувате по същия начин - по чужд съвет ... :)
цитирай
5. locke - Резултат от дебат не се мери по начина,
17.10.2011 16:37
по който тръгнаха да го правят от БТВ. Избира се таргет група от хора, колебаещи се за кого да гласуват (между 50 и 100 човека) и въз основа на тяхната оценка за дебата се определя победител! Ясно е, че проучването на Маркет линкс оценява по-скоро подкрепата за отделните кандидати, отколкото представянето им в дебата. В противен случай Кунева и Плевнелиев щяха да са много пред Калфин, защото реално те спечелиха.
Измерено по класически критерии за дебатно представяне, а не субективно, големият губещ в дебата е Калфин!
А да се твърди, че Плевнелиев е загубил този дебат, е безобразие!
цитирай
6. анонимен - " А да се твърди, че Плевнелиев е загубил този дебат, е безобразие ! "
17.10.2011 16:45
Така е много меко казано - ще допълня пък аз .
Да се твърди подобно нещо направо си е липса на възможност за реална преценка на случващото се около нас - по-скоро твърдението за загуба на Плевнелиев е реакция от страна на поддръжниците на другите двама кандидати, които виждат този факт, но не желаят да приемат действителността.
цитирай
7. gerbsenior - Публичните ПОЛИТИЧЕСКО-ПРЕДИЗБОРНИ дебати се провеждат за печелене ...
17.10.2011 17:22
... доверието и вота на ИЗБИРАТЕЛИТЕ, а не за защита на докторски дисертации. Дебатът е спечелен от този участник, който е получил одобрението и подкрепата на мнозинството или поне на повечето избиратели.
Никой нормален политик не провежда дебат пред очите и ушите на повече от милион избиратели без преследване на целта да получи тяхното одобрение.
Освен това дебатите са само част, елемент от цялата предизборна кампания. Росен си притежаваше рязко доминираща подкрепа от страна на избирателите, беше му важно да я оправдае и да я затвърди , а не да НАВАКСВА посредством дебата. Своята задача той реши отлично, затова е безспорен победител, получил подкрепата на доминантната част от СЪВКУПНИЯ ИЗБИРАТЕЛЕН КОРПУС.
В такива дебати СЪВКУПНИЯТ ЗРИТЕЛ-ИЗБИРАТЕЛ е СЪДИЯТА-ОЦЕНИТЕЛ, а не експертът със собственото си лично мнение. Избори се печелят с бюлетините на мнозинството; аз разсъждавам като МАКРО-СОЦИАЛЕН АНАЛИТИК, а не споделям личните си впечатления и субективни оценки.
цитирай
8. asthfghl - 4.
17.10.2011 19:54
Това, че констатирам колко относително е човешкото мнение, не означава, че формирам своето собствено мнение възоснова на нечие чуждо. Това са две съвсем отделни неща, които, сигурен съм, би могъл да разграничиш при малко повече усилие при вникването в смисъла на понятия като "нюанс".

Не разбрах за логото ми. То представлява някакво смешно лице, нищо повече.
цитирай
9. patzolino - Не е така
17.10.2011 22:07
Пич, че "БиТи Ви" са манипулатори е ясно. Но не си прав, че точно щото Плевнята и Попова са "сгазили" опонентите си, медията е скрила резултатите. Поинтересувай се малко и ще разбереш чии интереси обслужва медията и ще си промениш мнението изразено в текущата публикация.

Поздрави!
цитирай
10. xloranphyl - Наглите политици - на бесилото!...
17.10.2011 23:26
Наглите политици - на бесилото!
Наглите банкери - на бесилото!
VENSEREMOS!
цитирай
11. asthfghl - 10.
17.10.2011 23:29
Всъщност е venceremos, ама карай ;)
цитирай
12. zabavnata - Гледах дебата и много се смях
18.10.2011 08:23
Плевнелиев е добър строител на магистрали и толкоз. Мисля, че не се вписа много добре в дебата. Предполагам, че Плевнелиев ще спечели защото в негово лице хората припознават ГЕРБ и ББ.
За хората е много важно каква е ВИЗИЯТА на президента. Какъвто си го изберем такъв ще си го търпим, то е ясно.
Нека най-добрия да победи!
цитирай
13. sarmatin - БТВ най-антибългарската телев...
22.10.2011 00:48
БТВ най-антибългарската телевизия какво да говорим просто не гледайте , като сте се осетили че е такава не я гледайте бес туй сичко повтарят или е турско
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gerbsenior
Категория: Политика
Прочетен: 1810633
Постинги: 610
Коментари: 1666
Гласове: 3891
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031