Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2012 21:53 - БОЙКО, в душата и сърцето ми е Наум....
Автор: gerbsenior Категория: Политика   
Прочетен: 2691 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 21.04.2012 21:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
21.04.2012

Бойко,  приятелю,  в   душата   и   в сърцето   ми  е  Наум,   но  си  помислих  и  за  теб....

Три  поколения  ненормалници  да  те    псуват   и  да  те   кръстничосват  както  им  хрумне,  ти,   Бойко, ще  останеш  в  историята,   в  душата и в  сърцето  на  своята  нация  и  на  своята  държава...

Ще    останеш,  защото  си  обречен  и  си  се  обрекъл,  защото  правиш  всичко  мислимо  и  немислимо  в  тоя  момент за  своя  народ,  за  живите  му  хора...

Вечна  е  паметта на  народите,  Бойко,  вечна  е  алеята,  в  която  се  изписват  имената  на техните   велики  мъже   и  жени,  а  мераклии  като  на  пазар,  ама  животът  си  знае  своето...

Жив  и  здрав,  приятелю Бойко!




Гласувай:
8



1. karambol5 - Помни ЖИвота !
21.04.2012 22:09
Помни ЖИвота !
цитирай
2. andrei - ДЪРТ
22.04.2012 08:59
ПЕДЕРАС...
цитирай
3. vmir - Не виждам как с добро и с търпение Бойко ще оправи държавата, след като толкова много хора
22.04.2012 14:26
правят всичко по силите си да я ликвидират. Неграмотният псувач отгоре, преди време изля тонове помия по лекарите, и ги нарече с най-невъобразими определения, а лично ми е показвал парите си за подкупване на лекари. Засичал съм го не един път анонимен по IP като яростен хулител на инициаторите за премахване паметника на съветската армия, докато с ника си прилежно поддържа имидж на яростен русофоб. Кой му е възложил тази двуяка интригантска роля, не знам, но съм забелязал, че масовата шизофренизация е не само негова грижа и е доста изгодна за някои среди. Този тип след комунизма никога не е поне симпатизирал на парламентарно представена БЪЛГАРСКА партия и винаги е бил изпълнен с бясна омраза и ненавист към всяко БЪЛГАРСКО правителство след комунизма, той е АНТИ всичко българско и само търси претексти за разпространяване на клеветничества и разпалване на интриги.

Такива, докато не бъдат спрени със сила, няма да се откажат да мърсуват по всички възможни начини, които единствено извратеното им съзнание или поръчителите им могат да измислят.

Чест и почитания за позицията. При толкова много тежко деградирали екземпляри наоколо, за които да рушат държавата си е първа и най-голяма наслада, да обичаш Премиера си е неизмеримо по-достойно, отколкото да го мразиш. Поздравления, Професоре!
цитирай
4. amiayalom - Не, не
22.04.2012 21:46
Не сте българи, поне не духовно.Да обичаш Тиква- нов род сексуално извращение-фитофилия. Плюс стокхолмски синдром и мазохизъм, с лек привкус на хомосексуализъм(каквото и да разправят, това си е психично отклонение).Ау, каква калейдоскопична диагноза! Ууу, забравих, гербсеньор, за теб пиша.И да перефразирам Моканина -
" Боже, колко простотия има на този свят, Боже!"
цитирай
5. vmir - 4. amiayalom,
23.04.2012 00:36
Ако аз бях законодател, на всеки, който демонстрира публично простотия или дори само неуважение, щях да осигуря по един възпитателен престой с общественополезен труд, защото множеството на простаците с претенции е най-голямото зло за България.

Къде си тръгнал да се пишеш българин, след като заради собствената си представа си готов да заплюеш преценките на българските избиратели, бе мошенико? Какви диагнози си тръгнал да поставяш, след като представите ти са отклонени на светлинни години от нормалността? Какви преценки ще даваш, след като не си бил кадърен да научищ, че да обиждаш публично Премиер, избраници и избиратели е израз на крайна простащина, която няма нищо общо с каквато и да било представа за разум, а доказва единствено отсъствието му?

Ако ли пък имаше поне мъничко способност да разсъждаваш, щеше да си наясно, че с простотията си в момента фокусираш върху демократичността, либералността и толерантността на управляващите, с което работиш за преизбирането на сегашните управляващи и злепоставяш управляваните като назадничави и неспособни да проумеят елементарните правила и норми на демокрацията.

Право е определил Ляпчев, че трябва “со кротце и со благо”, ама заради тъпанари като теб си трябва и кютек, защото утре като изберат отново ГЕРБ, за да оправдаеш простотията си и да скриеш липсата си на доблест, ще зинеш и ще квичиш че не ти, а другите са прости, което ще бъде нова и крайно досадна непочтеност и неприятност за повечето хора, заради което може не без основание и да те пребият някъде.

p.s. Нали не си правиш илюзии, че не знам кой си?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gerbsenior
Категория: Политика
Прочетен: 1811873
Постинги: 610
Коментари: 1666
Гласове: 3891
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031