Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2013 07:12 - БОРИСОВ в "ПАНОРАМА"...
Автор: gerbsenior Категория: Политика   
Прочетен: 7789 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Бойко Борисов: Това тефтерче е негативната част на нашето управление 19 юли 2013 | 21:25 | БНТ, "Панорама" Начало / Мнение Бойко Борисов, председател на ПП ГЕРБ, в интервю за предаването на БНТ „Панорама”

Водещ: Добър вечер на Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ. 
Бойко Борисов: Добър вечер на вашите зрители. 
Водещ: Едно тефтерче с политически поръчки – това ли ще се окаже снимката на вашето управление? 
Бойко Борисов: Снимката на нашето управление е „Дунав мост 2”, магистрала „Тракия” и много други. 
Водещ: Но тефтерчето съществува. 
Бойко Борисов: Това тефтерче е негативната част на нашето управление. Аз не искам да гадая дали го има, дали го няма, защо е написано, защо е съхранявано…
Водещ: Очевидно го има. 
Бойко Борисов: Дали утре някой не може да си напише такива тефтерчета и да се подсигурява с тях, но това оставям на прокурорите да го разнищят. Защо вчера взех това решение и поканих госпожа Фидосова на разговор и след него тя, за което й благодаря, прояви желание да напусне и ръководното си място в изпълнителната комисия на ГЕРБ, и като депутат включително в парламента? Защото това беше създадено като стил на работа в парламентарната група. Много пъти са ми казвали хора, много пъти са ми подсказвали, че тя работи от името и на Цецо Цветанов, и от мое име, аз не съм обръщал много внимание на това. Което е било грешно. Затова разговарях с нея и взехме това решение. Днес включително потвърди и Изпълнителната комисия. 
Водещ: Не ви разбрах, какъв стил на работа е бил – лош или добър? 
Бойко Борисов: Лош стил. Лош стил. 
Водещ: Тоест тя е управлявала от ваше име, това ли искате да кажете? 
Бойко Борисов: Явно е, че в много от тези инициали, и аз във времето като си спомних как са вървели определени процеси, категорично без мое знание дори, когато сме коментирали на Изпълнителна комисия, преки моята воля и убеждение, че това не бива да се прави, явно е правено. 
Водещ: От госпожа Фидосова, така ли? 
Бойко Борисов: От хората, които са били там. Затова мисля, че наказанието и оттеглянето й е сурово към нея, защото тя иначе е много работоспособен човек, тя е човек, който всичко, което се случва, знае, чете, организира, подготвя документите ни пред ЦИК, навсякъде. Но явно, че властта не е за всеки. И когато не се упражнява по правилния начин, оттенъкът, петното остава за нас като тефтерчето на Красьо Черния, сега това тефтерче. И аз не мога да не се ангажирам или да се направя на сляп, че това не се е случило. Ако беше с мое знание и под моя диктовка, аз нямаше да взема тези решения вчера. Но това, което съм казвал – да не се воюва с Президентството, да не се воюва с която и да е политическа партия по различен от закона начин, с тези термини „удрям”, с тези термини… Аз и до ден днешен с примерно Найден Зеленогорски съм в прекрасни взаимоотношения. И завчера го чух. И казах: не може, за нашата партия гласуват милиони на всеки избор, над милион гласуват за ГЕРБ. Това е кауза, това са си дали гласа, защото ни вярват, защото точно това не искат да се прави. 
Водещ: Категорично ли отричате, че това идва от вас, защото там имаше една схема – ИФ – ЦЦ – ББ. ББ сте вие.
Бойко Борисов: Естествено, че бихме могли да кажем всичко кой е или кой не е. В това тефтерче, доколкото съм информиран, има още и други инициали. Но, повтарям, за мен е важно, за партията като цяло, за бъдещото ни управление, за бъдещото ни отношение дори с другите политически субекти, това да не остане никакво петънце и с тези оставки да покажем ясно, че сме си научили урока. Повтарям, всеки друг на мое място може да каже: извинявайте, това може всеки да си го е написал, може той да си го е написал, за да се гарантира. И представете си сега, че утре Искра Фидосова извади едно тефтерче с инициали, които си е писала през годините, когато е работила в парламента и провеждала много срещи. Повтарям, бихме могли и имаме абсолютно всички обяснения да не го признаем това тефтерче. Но това няма да е честно към мен, към партията и към останалите от обществото хора. Хората искат безспорно това, което сме правили в инфраструктура, хората го виждат сега. Всеки… аз съм получил толкова есемеси, толкова обаждания за магистрала „Тракия”, за „Дунав мост” – който е минал, се е възхитил от това, което сме направили. Но с едно такова петънце, с едно такова тефтерче на партията и на нас се лепва клеймо – недемократично, неправилно управление. Затова аз искам, това е малко сурово, но и ясно наказание, ясно наказание за всеки, който би дръзнал оттук насетне да си помисли по такъв начин да използва властта, която ни е дадена от хората. 
Водещ: Значи това е наказание? Значи тя не се оттегля сама?
Бойко Борисов: Ние разговаряхме около час с нея и след разговора ни тя сама се оттегли. Но по начина, по който разговарям…
Водещ: Значи, тя е И.Ф.… Значи, тя е И.Ф. в тефтерчето. Тя е И.Ф.
Бойко Борисов: Не, аз не знам кой какъв е. Човекът, който го е писал, доколкото знам, е в прокуратурата и той ще каже и за другите инициали, надявам се. Нямам никакво притеснение, защото към всичките тези хора, които са описани в тефтера, аз имам много добри колегиални и другарски отношения.
Водещ: Вие не си ли измивате ръцете с Искра Фидосова в момента?
Бойко Борисов: Напротив, ако, повтарям още веднъж, веднъж аз съм ѝ казал: „Иди, направи еди-какво си…”, отговорността ще я понеса аз. Аз нося отговорност за това, че направих финансовият дефицит 0,46, а хората ми казваха: „Не слушай само Дянков, вдигни дефицитът на 2 да отпуснем малко колана.” Само че това щеше да даде проблеми по лихвите на кредитите на хората и затова взех това решение и аз си стоя зад него и си понесох отговорност за това. Което съм взимал на решение и партията го е взимала като решение, стоим твърдо зад него.
Водещ: Вие не подозирахте ли четири години, че това става?
Бойко Борисов: Не.
Водещ: Категорично не подозирахте нищо.
Бойко Борисов: Категорично… Категорично…
Водещ: Не ви ли се обаждаха хора, не ви ли казваха?
Бойко Борисов: Аз съм се обаждал да питам Искра, включително и Цветанов – вие това нещо знаете ли го. Те са отричали и се оказа, че Цветанов и до ден днешен не знае за тези неща.
Водещ: Не знае Цветанов.
Бойко Борисов: Да, с него, той беше заедно с мен на разговори вчера.
Водещ: А и той е бил там.
Бойко Борисов: Естествено.
Водещ: Т.е. за него санкция нам.
Бойко Борисов: Да, защото това беше нейният ресор – тази комисия в парламента – правната комисия.
Водещ: Господин Борисов, сега не съжалявате ли, че говорихте толкова много за наследството на тройната коалиция, защото виждате ли как ви се връща този разговор. Вие искате за магистрала „Тракия”, обаче излиза, ето, тефтерчето, излиза полетите с правителствената авиация. Не са…
Бойко Борисов: Напротив…
Водещ: Не са тези темите, по които вие искате да говорите.
Бойко Борисов: Напротив, тефтерчето е не по-малко важно от магистрала „Тракия”, защото едното е ценност, едното е от 40 години мечтана придобивка. Но и двете са важни – едното за морала, другото за бита. Не съм казал никога, за да няма анкетна комисия за „Отряд 28”, защото навсякъде, където съм летял, то е само да върша работа. Затова сега, ако отидете и виждате как се бавят инфраструктурните проекти, някои ще спрат и някои няма да станат. На всеки 20 дни… Може да направите анкета със строителите. Не случайно и развалих 18 километра готова магистрала „Тракия”, защото не беше спазен, не беше спазена технологията. На всеки 20 дни, на всичките седем-осем лота плюс пречиствателни станции, ЖП линии, „Дунав мост”… Аз имам поне 20 ходения на „Дунав мост” 2 да стане. Що не стана, хората да се запитат до идването на ГЕРБ нито „Тракия”, нито„Дунав мост” 2, нищо, защо, метрото, Южната дъга, спортната зала на София? Затова аз казах – нека да има за „Отряд 28” анкетна комисия, да се провери всичко, защото аз знам, че нито съм летял не където трябва, нито… Тези глупости дори не ми се говорят, които се изговарят, но дайте да има тази чаша дали е пълна, голяма или малка, можем да определим, ако сложим другата чаша до нея, сиреч, времето на Станишев, когато е летял, на тройната коалиция преди това и щяхме да съизмерим двете неща. Те искат само да се занимават с нас. Добре, ще дойде време и ние ще го докажем.
Водещ: И вие искахте да се занимавате с тях.
Бойко Борисов: С кое?
Водещ: С наследството – вие направихте така, че наследството на всяка предишна власт да стане вечна тема в българската политика – нещо като АЕЦ „Белене”. Всеки говори за това.
Бойко Борисов: Извинявайте, че няма да се съглася с вас. Когато наследството е „Цанков камък” за 1 милиард похарчени за 80 мегавата само ток пари, когато наследството е 1,5 милиарда за АЕЦ „Белене”, плюс допълнително 14 милиона за референдуми и понеже в това студио и аз, и уважаемият господин Станишев сме защитавали двете тези – и аз съм казвал стотици пъти, че Станишев няма да подпише „Белене”, лъже своите избиратели, прави пропаганда по време на изборите, безспорен факт, нали – минаха три месеца „Белене” не се подписва и няма да се подпише.
Водещ: И вие доста се колебахте за „Белене”.
Бойко Борисов: Аз се колебах, защото когато имаш поръчани два реактора, когато имаш похарчени 1,5 милиарда лева – как да не се колебаеш, това не са лев и два, когато имаш половин милиард кредит в „Париба”, който ти е още 50 милиона на година и продължава държавата да го плаща, българският данъкоплатец, затова се колебая. Когато се взимат такива решения, се взимат, но аз ги взех правилно и на момента, когато беше нужно. Така че наследството и следите, които замитам, няма да могат да бъдат с, така, огромно удоволствие им казвам да бъдат заметени. Нито някой може магистрала „Люлин” да ми замете, нито спортната зала в София може да ми замете…
Водещ: Тя беше почти готова магистрала „Люлин”, като станахте…
Бойко Борисов: Моля ви се, не говорете глупости – 5 километра в полето и заведох всички журналисти да снимат планините, всички тунели, мостове и естакади. Ето, обзалагам се с вас, на каквото кажете, идвам другият петък – пуснете репортажът си, кога и как заварих петте километра на „Люлин”.
Водещ: Добре…
Бойко Борисов: Но да изброявам ли – Южната дъга, Северната тангента, „Струма”, „Марица” – за 3,5 години ние построихме толкова, колкото тези през 20 години не са построили.
Водещ: Нищо хубаво ли не прави това правителство, господин Борисов? За първи път парламентът избираше…
Бойко Борисов: Ето, днес направи нещо добро.
Водещ: Какво?
Бойко Борисов: С назначението на Писанчев. Писанчев е добър офицер.
Водещ: Одобрявате Писанчев?
Бойко Борисов: Одобрявам го. Той е един офицер от кариерата. Защо трябваше да се правят експерименти там? И аз му се обадих и му честитих.
Водещ: На кого, на Писанчев?
Бойко Борисов: На Писанчев, да, аз го направих заместник-директор като премиер. Това всичко можеше да се… Тези безумни назначения, които направи това правителство, можеше да се избегнат. Можеше те да работят и в много по-голям комфорт. Защо се възпламениха хората и чест им прави на всички тези, които всяка вечер протестират и то сами? И никоя партия не може, и не бива, и не трябва, и не може да каже, че тези протести ги организира тя. Това, което се говори, че ГЕРБ докарвали хора, плащали на протеста – това е обида към тези изключително интелигентни хора, които са на улицата.
Водещ: Нещо повече, аз не бих казал, че те ви харесват много.
Бойко Борисов: Голямата част ни харесват.
Водещ: Сигурен ли сте?
Бойко Борисов: Защото голямата част са и наши симпатизанти.
Водещ: Значи подозрението, че…
Бойко Борисов: Те отиват неорганизирано. По интернет се организират и отиват.
Водещ: Значи подозрението, след като казвате, че са ваши симпатизанти, значи подозрението, че ги организирате, остава.
Бойко Борисов: Вие виждате, че посланиците на Франция и Германия, на Съединените щати, на Великобритания изразиха позиция в подкрепа на този протест. Синдикатите, политическите партии – ние не можем да кажем с директива и как би прозвучало: „Тези, които са гласували за ГЕРБ, да не ходят на протестите.” Това ли да кажем? Напротив, ние казваме: „Който чувства своята гражданска отговорност и е гласувал за ГЕРБ, да отиде на протеста.”, но ние, нито разпознаваемите хора, нито по някакъв начин ги стимулираме или ги организираме да бъдат там.
Водещ: Хубаво, че казахте за посланиците. Колко още посланици трябва да ви кажат да се върнете в парламента, за да се върнете – и политици, и вицепрезидентът на България, и кой ли не още?
Бойко Борисов: Вижте, ние много ясно заявихме защо излязохме от парламента и ако вашите зрители си извадят клиповете, които в „ЮТюб” (YouTube) хората са качили, поведението на Сидеров, на неговите депутати – в Бургас, в София, къде ли не, просто ще видят за какво става въпрос. Тези хора, съжалявам, че се повтарям, провокираха да стане бой в парламента. Тези хора ни провокираха и на националния Съветът по национална сигурност в президентството.
Водещ: Всичко зависи от вас. Не се поддавайте на провокации и готово.
Бойко Борисов: Вижте, когато някой, все пак в нашата партия винаги съм казвал, че мъжете са си мъже, жените са си жени. Когато някой дойде да ти вика: „Мръсен мангал.” и те псува на майка, а майка ми е умряла, и някой да ми каже: „Трябва да се въздържаш.” Да, мога да се въздържа, като не съм там. Тогава мога да се въздържа и затова не съм там, а Мишо Миков кляпа с очички и се прави, че не вижда, че господин Сидеров се разхожда в редовете на ГЕРБ и заплашва депутатите и провокира депутатите. Освен това…
Водещ: Това не е сериозно, господин Борисов, не може съдбата на България да зависи от това дали ще се сбият двама провокирани мъже.
Бойко Борисов: Разбира се, защото същите тези медии, в които се оказа всъщност, че по никакъв начин не са свързани с ГЕРБ, ще кажат, че ние сме хулигани, че ние се държим бабаитски или кой знае какво ще напишат. Защо да им давам такава възможност. Второ, ние сме дали възможност, ако искат, нашите колеги от БСП и ДПС, да се върнем в парламента – вкарва се точка за избирателния закон, защото протестиращите, най-вече протестират за това, че няма тази представителност, която българският народ иска да вижда в парламента. Първата политическа сила, която за радост и миналата неделя победи във Варна, 17 партии подред, и ако си извадите пак вашия репортаж в „Канал 1”, за първия тур на изборите, когато веднага написаха, не ви упреквам, само казвам факт…
Водещ: Не, вие сте поредният. Само вие… Давайте, давайте спокойно.
Бойко Борисов: Истината е, че четири години, четири години като премиер нито веднъж и нито едно назначение няма в националната телевизия и в националното радио, което да е направила ГЕРБ като партия и аз, нито едно, с което се гордея за обективността на тези две медии. Но не мога да… Аз друго исках да кажа – тогава излезе, че кандидатът на БСП Бозов, във Варна, бие на първия тур. Само това – кандидатът на БСП, когато следващата неделя ги победихме отново за осми пореден път, излезе: „Независимият кандидат, подкрепен от 17 партии”, сиреч и една от тях била всъщност столетницата.
Водещ: Тук зловредна, зловредна ръка ли търсите?
Бойко Борисов: Не, не търся, аз се радвам, защото представете си какво щяха да говорят, управляващите, ако бяха победили във Варна? Първо на протестиращите щяха да кажат: „Извинявайте, господа, срещу какво протестирате? Народът отново ни даде вот на доверие.” А във Варна отново народът не им даде вот на доверие.
Водещ: С Варна ли ще се гордеете с тази ниска избирателна активност?
Бойко Борисов: Ниска, висока – за другите партии още по-ниска.
Водещ: Да, но ако се повтори резултат като този във Варна, всичките пак ще се обединят срещу вас.
Бойко Борисов: Затова тук вече трябва да вложим малко разум и смирение. Може би от на всичките лидери в парламента и извън парламентарните партии, защото има партии с по 3%, други с по 2, но все пак зад тях стоят хиляди хора, хиляди български граждани. Може би най-малко ми подхожда, защото през години друг образ ми беше изграждан, но свикнах на всякакви метаморфози на медиите, така че да не се…
Водещ: Ето, пак медиите…
Бойко Борисов: Да, защото се оказа, че има цели медийни групи, различни, по различно време, на различни икономически субекти, които хвалят или атакуват в зависимост от своя икономически интерес.
Водещ: И любовта беше взаимна.
Бойко Борисов: Да, и любовта… Вижте, никой човек не обича да го критикуват.
Водещ: Така е.
Бойко Борисов: Колкото и да говорим за самокритика, за, нали, че приемаме критиката, никой не обича да го критикуват. Предполагам и на вас, като ви кажат: „Хубаво ви е предаването”, ви става по-драго, отколкото като ви кажат: „Нищо не направихте с Борисов тази вечер.” Така че нека да не се отклоняваме от много важната тема, която искам да споделя. В момента политическите партии буквално са сатанизирали, използвам пак клише, което съм чул в парламента от други хора, своите опоненти.
Водещ: Да.
Бойко Борисов: По никакъв начин – Станишев излиза и казва: „ГЕРБ”, каква беше – „групировка”, аз излизам и там: „БСП мафия.” Друг излиза и казва: „ДПС – такива”, друг казва: „Иван Костов – такъв”, и ние включително, приемам, че това е с огромна моя заслуга да се случи. Ето, понеже казвате, когато имам вина, вината е само моя. Това не ми го е направил нито Цветанов, нито Фидосова, нито който и да е било. Това направлението на партията съм го дал лично аз – никога с БСП, никога с ДПС, никога с Костов, никога с „Атака”, и в един момент си първа политическа сила, но на практика все едно си последна. Какъв е изборът на другите политически партии? За съжаление и нашите приятели, бих ги нарекъл, защото ние свършихме огромна работа в център-дясно и се надявам Реформаторският блок също да ме чуе, те също започват първо със заклинания – не ГЕРБ, не с тези, не с тези. Ето, аз казвам – сега имат три процента и нещо, пожелавам им 30 и нещо да има на изборите, 30 и нещо – те ще се озоват в нашата позиция. С кого тогава ще управляват? Според мен какъв е изходът – логично е това, което говоря… А в същото време БСП и ДПС знаят, че ако не са заедно, скачени, няма никога да са в управлението, защото нито ние искаме, нито те искат, нито които и да е било пък ги иска и затова те всякакви назначения направиха, всякакви глупости сътвориха през последните месеци, защото как ще строят „Белене”, като господин Доган каза: „Ние сме твърдо против „Белене”.”? Как ще вдигат данъци като ДПС каза: „Няма да вдигаме данъци.”?
Водещ: Добре изходът какъв е? Бяхте тръгнали да казвате…
Бойко Борисов: А изходът какъв е – всеки от нас да си представи, че зад тази банка, или зад тази, този надпис: „ГЕРБ”, или „БСП”, или „ДПС”, или „Атака” включително, или който и да е било там в парламента, включително и извън него, стоят 1,1 милиона българи, всякакви – висшисти, работници, селяни, всякакви, интелигентни. Всяка партия има различен таргет. Когато аз казвам: „Никога с БСП”, аз всъщност казвам: „Никога с тези 700-800 хиляди българи, които са гласували за тях.” Когато те казват: „Никога с ГЕРБ.” или „ГЕРБ са еди-какво си”, ни обижда, те не обиждат мен, обиждат тези гласове, които вече четири години на всички избори гласуват за нас. Същото…
Водещ: Т.е. може ли правителство, подкрепено от БСП и ГЕРБ да има, следователно?
Бойко Борисов: Не, но това не означава… И това са абсолютно спекулации, че би могло да направим коалиция с БСП. Аз съм доказал тези години, че не можем да правим, …
Водещ: Добре, какво тогава…
Бойко Борисов: … но аз съм длъжен и затова просто искам да кажа, че в тази посока ще работим много в ГЕРБ, аз искам да уважавам избирателите, които са излъчили партията на Станишев да е втора политическа сила.
Водещ: Значи – диалог.
Бойко Борисов: Това са стотици хиляди българи, да.
Водещ: Диалог, готов ли сте да искате, да влезете в този диалог, без да искате да ви се извиняват и да ви целуват ръка?
Бойко Борисов: Първо, никога не съм искал да ми целува някой ръка, …
Водещ: Да ви се извиняват.
Бойко Борисов: … а извинение… Нека да го приемем, че дори и думата „Да ми се извинят” е плод на някаква емоция. Когато има разум и когато, повтарям, все едно не виждат моята фасада, стоят 1,1 милиона души. Може да сме всякакви, каквито искат да ни изкарат, но варненски, само преди седмица пак на нас ни дадоха правото да имаме кмет и председател на общинския съвет. Зад лицето на Местан, зад лицето на Станишев, зад лицето на Сидеров, зад лицето на Реформаторския блок стоят българи. Нека уважим тях. А как ще ги уважим? И отговорът не е „не”. Ще седнем, ще си кажем: „Искаме нов Избирателен кодекс.” Всички го искат – бил лош, хубав, явно е несъвършен, явно може по-добре да се направи, да влезем в парламента, да го направим. Видно е, че така… Аз не знам господин Орешарски как ходи на работа, как вечер се прибира от работа виждайки десетки хиляди по улиците. Аз знам, че му е тежко. Представям си под какъв натиск работи. Представям си, че това да взимаш решения и да работиш в тази ситуация трябват зверски нерви и напрежения за тези хора, нищо че са ми опоненти, нищо че от време на време чисто и просто лъжат – за еврофондове, за какво ли не – махаме го и това, с конфронтацията до този момент ние какво направихме – нито парламентът ни е парламент, нито кабинетът ни е кабинет, срещу президента тефтерчета, какво ли не всеки ден. Ние в момента нямаме една институция, добре че БНБанка поне остана, парите на хората да са гарантирани.
Водещ: Последно изречение тогава – диалог преди да се върнете в парламента или след като се върнете в парламента?
Бойко Борисов: То не е сложно. Първо, хората искат дата за предсрочни избори – дали след месец, след шест месеца – нека управляващите да предложат. Те така няма да могат да управляват четири години, предполагам самите те го знаят.
Водещ: Т.е. те да предложат дата и после вие се…
Бойко Борисов: Първо трябва да се предложи, това е за тях добре, за да падне напрежението.
Водещ: След това вие се връщате, така ли?
Бойко Борисов: Аз давам пример със себе си, когато казахме: „Подаваме оставка и отиваме на предсрочни избори.” Хората се прибраха и дадохме възможност на народа отново да си подреди и да покаже на какво има доверие.
Водещ: И колко пъти така? Пак излизат хората…
Бойко Борисов: Нищо не пречи… Да, ситуацията е действително тежка, но нищо не пречи, ако сме отговорни лидери, да кажем: „При следващите предсрочни избори се задължаваме всичките да търсим, ако трябва както папата избират във Ватикана – в една стая заключват и докато не се излезе с правителство, което да работи по теми и да се спази Конституцията, не трябва да ни пускат.” В противен случай не стават пак, не стават пак, фондовете си заминават, парите заминават, хората стават все по-гладни, енергетиката затъва, инфраструктурните проекти спират и всъщност в един момент ще се окаже, че протестите вместо, повтарям, колко им се радвам, че ги има, защото това е гражданска енергия, това е пречистване на всички нас – и ГЕРБ, и аз нямаше да бъдем такива, ако не бяха протести. Нищо нямаше да ме накара да осъзная за някои хора какво трябва да се направи. Сега, от дистанцията – това ми помогна много. И ако могат и другите колеги малко да се смирят, все пак да се има предвид, че са втори, трети или четвърти, и че зад нас стоят такива избиратели. Истински пожелавам успех и на Реформаторския блок. Там са много млади, много нахъсани, интелигентни хора, с моите подобни лица като Томислав, Влади Горанов, Лили, Московски и куп други – Делян Добрев, те са един таргет, те са еднакви. Спокойно може да се намери добро управление.
Водещ: Добре, благодаря ви за разговора. Да видим…
Бойко Борисов: И все пак не мога да не кажа, че съм истински горд, че от София до Бургас се ходи за два часа.
Водещ: Е, щяхте…
Бойко Борисов: Не мога да не го кажа. Това отвътре ми върви да го кажа.
Водещ: Щяхте да ме разочаровате. Щяхте да ме разочаровате.
Бойко Борисов: И пожелавам на всички хора да карат, но умно по тази магистрала.
Водещ: Дай Боже… Дай Боже… Благодаря ви, господин Борисов.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gerbsenior
Категория: Политика
Прочетен: 1819755
Постинги: 610
Коментари: 1666
Гласове: 3891
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930